באניה קאודה של נוני
באניה קאודה של נוני is a pescatarian מתאבנים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שיני שום, בגט, שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו Bagna Cauda, Bagna Cauda, ו Bagna Cauda (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר, לשלב מיץ לימון ומים 2 ליטרים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
בינתיים, לחתוך על 1 אינץ ' את צמרות ארטישוק; להשליך צמרות. עם מספריים, לחתוך את הקצוות הקוצניים הנותרים על עלים חיצוניים להשליך. ארטישוק פרוסה בחצי לאורכו דרך גבעולים. לשטוף ולנקז.
לטבול ארטישוקים במים רותחים. חזור לרתיחה, כיסוי, ומבשלים על אש נמוכה עד ארטישוק רך כאשר פירסינג, על 25 דקות.
ניקוז. לגרוף החוצה ולהשליך מרכזים מטושטשים.
כמו ארטישוק לבשל, לשטוף שומר. לקצץ ולהשליך גבעולים וכל כתמים חבולים. לשבור קטעים לגזרים.
במחבת 2 עד 3 כוס על אש נמוכה, להמיס חמאה עם שמן, שום, אנשובי לעשות רוטב bagna cauda.
שים שומר וארטישוקים על מגש, את הלחם בסל, ואת רוטב bagna cauda על חם חשמלי או נר; הקפד לא לחרוך רוטב. לטבול שומר ועלי ארטישוק ותחתית ברוטב ולהחזיק חתיכות של לחם מתחת לירקות לתפוס טיפות כמו שאתה אוכל. גם לטבול את הלחם ברוטב לאכול.