בבקה שוקולד עשיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד עשיר בבקן. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זה מושלם עבור פסחא. אם יש לכם שמרים, שוקולד מריר, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו בבקה שוקולד, בבקה שוקולד, ו בבקה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הבצק, לשלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה, ולתת לעמוד במשך 5 דקות או עד בועות טופס על פני השטח.
מוסיפים חמאה, וניל, מלח וביצים; מערבבים. שקול או כף קלה 5 אונקיות קמח (כ 5 כוסות) לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח לתערובת הביצה; מערבבים עד בשילוב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש 4 דקות; להוסיף מספיק של קמח 1/4 כוס הנותרים כדי למנוע את הבצק דבק.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 1 1/2 שעות או עד הוכפל בגודל.
כדי להכין את המילוי, לשלב 1/3 כוס סוכר וקקאו בקערה קטנה, ערבוב היטב.
מערבבים ביצה לבן 2 כפיות חלב בקערה קטנה.
מחלקים בצק לשתי מנות שוות. עבודה עם מנה אחת בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל בצק למלבן 12 x 9 אינץ'. ממיסים 1/4 כוס חמאה; מברשת 1 כף על הבצק.
מפזרים באופן שווה עם חצי תערובת קקאו, משאיר גבול 1/4 אינץ'.
מפזרים בצק באופן שווה עם 2 אונקיות שוקולד קצוץ.
טפטוף עם תוספת 1 כף חמאה.
מברשת קצה רחוק עם תערובת חלב. באופן רופף להפשיל, מתחיל עם קצה ארוך; צביטה תפר לאטום, טאק מסתיים תחת.
מניחים בצק, בצד התפר למטה, על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. חזור על ההליך עם בצק שנותר, חמאה, תערובת קקאו, שוקולד, תערובת ביצה לבן. מילואים הנותרים תערובת חלב. לכסות את הבצק.
תן לעלות במקום חם 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
מברשת את הבצק עם תערובת חלב שנותר.
מפזרים כל כיכר עם 2 1/4 כפיות סוכר turbinado.
אופים ב 325 במשך 40 דקות או עד השחמה. כיכרות מגניב לחלוטין על מתלה תיל.
חותכים כל כיכר לתוך 12 פרוסות.