המתכון בגריל מיסו מזוגג בס ים עם סלט מלפפון יפני יכול לספק את הכמיהה היפנית בערך 24 שעות ו-12 דקות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך צנון דייקון, חומץ אורז, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו בס ים מזוגג מיסו עם שעועית אסיאתית ומלפפון כבוש, חצילים יפניים מזוגגים מיסו בגריל, ו בס ים מזוגג מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הבס ואת זיגוג 1/2 כוס מיסו בשקית פלסטיק sealable. מעיל את הדגים באופן שווה עם זיגוג, לאטום את התיק במקרר לפחות 4 שעות או עד 24 שעות.ממש לפני בישול הדג, בקערה, מערבבים יחד את המלפפון, צנון ובצל ירוק. תניח בצד.מחממים לחץ פאניני חשמלי לחום גבוה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1-1/2 אונקיות. ג'ין
Seabass
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
רוטב שומשום יפני מוכן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מיסו
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הסר את הדג מן המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
מניחים את הדגים על העיתונות panini שחומם מראש, לסגור את המכסה ומבשלים עד הדג הוא המשרד למגע ואת זיגוג הוא caramelized, 2 עד 4 דקות.בינתיים, בקערה קטנה, להקציף יחד את מירין, חומץ, סוכר, רוטב סויה ורוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב שומשום יפני מוכן
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים לסלט מלפפון וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
5
מברשת את החלק העליון של פילה דגים עם 2 Tbs. זיגוג מיסו ולהעביר מגש מחומם.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.