קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות35
מגזין

בודן שלי

בודן שלי
בודין שלי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 260 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה, מלח כשר, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו בודן שלי, בודן, ו בודן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החזיר, הכבד, הירקות והתבלינים בקערה ומשרים במשך 1 שעה או לילה, מכוסה, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כבדכבד
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את תערובת במרינדה בסיר גדול ומכסים את הבשר במים (על ידי 1 עד 2 אינץ'). מביאים את התערובת לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד הבשר רך, על 1 שעה ו 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר את הסיר מן החום ואת המתח, שמירה על הנוזל. אפשר לתערובת להתקרר מעט, ואז לשים את המוצקים דרך מטחנת בשר להגדיר לטחון גס. (אתה יכול גם לקצוץ עם סכין אם אין לך מטחנת בשר, וזה מה שאני עושה בדרך כלל בכל מקרה.)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מניחים את בשר הקרקע בקערה גדולה. באמצעות כף עץ או מרית גומי, מערבבים את האורז מבושל, פטרוזיליה, בצל ירוק, ואת נוזל בישול שמור. מערבבים במרץ במשך 5 דקות. כאשר תערובת בודין-אורז משולב הראשון, זה נראה רטוב מאוד וזה די חריף. אל תדאג; לאחר הציד הלא חוקי, האורז סופג את הלחות העודפת ואת רוב התבלינים. המרקם הרטוב והתבלינים הנוספים מבטיחים שהבודין הסופי שלכם יהיה לח ומלא טעם.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בשלב זה אתה יכול להאכיל את הנקניק לתוך התרמילים. לחלוט את הקישורים בעדינות במים חמים (לא מבעבע) במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן לשרת. לחלופין, אתה יכול להשתמש בתערובת כמו מלית עוף, או לגלגל אותו לתוך "כדורי בודין," לדלות בפירורי לחם, ומטגנים בשמן חם עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-דַק-
1
כדי לאכול בודין טרי, חם עלומה, לנשוך לתוך הקישור ולהשתמש השיניים והאצבעות שלך כדי למשוך בעדינות את הבשר מתוך המעטפת הרכה שלה. (התרמילים נאכלים רק כאשר בודין הוא בגריל או מעושן והם הופכים פריך.) אתה יכול גם לחתוך את boudin ולהקניט את הבשר עם מזלג, אם כי כלים אינם מעודדים.כמה מקומיים אוכלים בודין עם מעט חרדל קריאולי, טפטוף של סירופ קנה, רול צרפתי, או כמה קרקרים. אבל רוב מרגישים שזה, כמו כמה התענוגות הלא חוקיים האחרים של החיים, הוא נהנה הטוב ביותר בלהט הרגע, אכל ישר מן העטיפה, בעת שישב במכונית של אחד. זה לא אזור ידוע יומרות שלה: הוא אמר בחיבה כי ארוחה Cajun שבע מנות היא פאונד של בודין ושישייה של בירה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל קריאוליחרדל קריאולי
גליל צרפתיגליל צרפתי
סירופ קנהסירופ קנה
לכריכהלכריכה
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
Reprinted with permission from Real Cajun by Donald Link with Paula Disbrowe, © 2009 Clarkson Potter מקדונלד LINK הוא השף של Herbsaint ו-Cochon בניו אורלינס. הוא זכה בפרס השף הטוב ביותר של ג ' יימס בירד ב-2007.פאולה דיסבורו היא המחברת של Cowgirl Cuisine ושל co-author of Susan Spicer ' s Crescent City Cooking. היא גרה באוסטין, טקסס.