בול עץ שוקולד ללא אפיה עם פטריות שוקולד
יומן חגלי שוקולד ללא אפיה עם פטריות שוקולד עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם נשיקות שוקולד, ופלים שוקולד המפורסם נביסקו, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . נסו יומן חג המולד, יומן חג המולד ושוקולד, ו יומן חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
Beat שמנת, קקאו, 3 Tbs. ליקר וסוכר לפסגות נוקשות בקערה גדולה. תניח בצד.
מערבבים ריבה עם 2 Tbs. ליקר בקערה בינונית. בחר מגש ארוך ורחב מספיק כדי להתאים יומן חגולה 12 אינץ 'עם שני קשרים.'
בצד שטוח של הוופל הראשון, מורחים כפית קטנה של ריבה ו 1 1/2 כפית. של תערובת הקרם על פני השטח כולו, ואז למעלה עם עוד וופל, צד שטוח למעלה. חזור עד שיש לך על 3 סנטימטרים של וופלים. סטנד מחסנית על צידו בזווית קלה על מגש ההגשה. שמור הוספת יומן עד 16 וופלים להישאר.
מחסנית 8 וופלים, גם בזווית קלה, בכל צד של היומן כדי ליצור שני קשרים.
מורחים שאריות קצפת לערבב על כל בול עץ, ציפוי לחלוטין, ולאחר מכן ליצור 'לנבוח' על ידי פועל מזלג tines לאורך בול העץ וכל קשר. מכסים בעדינות בניילון נצמד ומקררים לפחות 3 שעות או לילה.
באמצעות קיסם או דוקרן קרח, לעשות חור קטן בתחתית כל nonpareil. מקל נשיקת שוקולד לכל חור כדי ליצור פטריות. לקשט יומן עם אשכולות של פטריות, ולפזר פטל סביב המגש. תחתוך ותגיש.