בונבון חמאת בוטנים ושוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל בונבונים חמאת שוקולד-בוטנים. והוא יספק כ 20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציפוי קצפת מגניב, חמאת בוטנים שמנת, בוטנים קוקטייל עציצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו שוקולד פריך חמאת בוטנים ליי של בונבונים צ'יפס, חמאת בוטנים גביע בייגלה בונבונים, ו חמאת בוטנים-בייגלה בונבון מתכון (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה להכות בחלב.
להוסיף תערובת פודינג יבש; לנצח 2 דקות.
כף לתוך שקית פלסטיק resealable; לחתוך פינה קטנה מתחתית התיק. צינור על 1 כף. תערובת פודינג לתוך כל אחד 24 כוסות נייר מצופה מיני מאפין; לעמוד בייגלה בכל כוס. להקפיא 2 שעות או עד המשרד.
מקלפים ספינות משדונים. ממיסים שוקולד טבילה לפי הוראות החבילה; מערבבים בחמאת בוטנים עד מומסת. טובלים חצאים תחתון של בונבונים בשוקולד, אז באגוזים.
מניחים על גיליון אפייה מכוסה בנייר שעווה.