תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Porterfield דלעת Bundt עם שלג לבן זיגוג. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 544 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סודה לשתייה, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 105 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת דלעת עם זיגוג דלעת, עוגת שמרים חמוציות עם זיגוג שוקולד לבן, ו עוגת דלעת עם זיגוג קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
עמדת מתלה בשליש התחתון של תנור. מחממים תנור ל 177° ואופים 65 עד 70 דקות. הכן את המחבת לפי ההוראות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח מנופה, אבקת אפייה (אם שימוש), סודה לשתיה, מלח ותבלינים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את הסוכר המגורען לקערה הגדולה של מערבל חשמלי ומתפוררים בסוכר החום הכהה, שוברים כל גושים עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים את השמן ואת 2 ביצים ומכים עד מעורבב, ואז להכות את הביצים הנותרות ואת הדלעת. לגרד את הקערה ואת המקצף.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
עם המיקסר במהירות הנמוכה ביותר, לסירוגין להוסיף את מיץ או חלב (או חלב אם שימוש) ואת החומרים יבשים. כאשר הכל מעורבב, לגרד את הקערה, ואז להכות עוד כמה שניות עד הבלילה היא חלקה ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
סקופ הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים במשך 65 עד 70 דקות (או לזמן המצוין עבור הגובה שלך בתרשים) או עד העוגה עלתה, הוא קפיצי למגע והוא סדוק על גבי, ובוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא יבש. לקרר את העוגה במחבת שלה על מדף במשך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
החלק סכין סביב הצדדים מחבת ואת החלק העליון של הצינור כדי לשחרר את העוגה. למעלה את העוגה עם דיסק עוגת קרטון מצופה בנייר כסף או צלחת שטוחה, הפוך, ולהרים את המחבת. לקלף את הנייר, אם השתמשת בו. לקרר את העוגה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
לטאטא יחד את כל החומרים עד חלקה וקרם.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
הוסף טיפה יותר של חלב במידת הצורך. הזיגוג צריך להיות רך, רק מעט נוזלי (אבל לא נוזלי) עקביות. השתמש בזיגוג ברגע שהוא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
3
מורחים את הזיגוג על החלק העליון של העוגה, נותן לו לטפטף את הצדדים. בעוד הזיגוג הוא עדיין רך, מפזרים על האגוזים, אם תרצה. הזיגוג מתקשה כפי שהוא מתייבש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4
From Pie in the Sky: Successful Waking at High Altitudes by Susan G. Purdy, (C) May 2005 William Morrow Cookbooks, an imprint of Harper