קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בונדט דלעת פורטרפילד עם זיגוג שלגיה

בונדט דלעת פורטרפילד עם זיגוג שלגיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Porterfield דלעת Bundt עם שלג לבן זיגוג. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 544 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סודה לשתייה, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 105 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת דלעת עם זיגוג דלעת, עוגת שמרים חמוציות עם זיגוג שוקולד לבן, ו עוגת דלעת עם זיגוג קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
עמדת מתלה בשליש התחתון של תנור. מחממים תנור ל 177° ואופים 65 עד 70 דקות. הכן את המחבת לפי ההוראות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח מנופה, אבקת אפייה (אם שימוש), סודה לשתיה, מלח ותבלינים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את הסוכר המגורען לקערה הגדולה של מערבל חשמלי ומתפוררים בסוכר החום הכהה, שוברים כל גושים עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים את השמן ואת 2 ביצים ומכים עד מעורבב, ואז להכות את הביצים הנותרות ואת הדלעת. לגרד את הקערה ואת המקצף.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
עם המיקסר במהירות הנמוכה ביותר, לסירוגין להוסיף את מיץ או חלב (או חלב אם שימוש) ואת החומרים יבשים. כאשר הכל מעורבב, לגרד את הקערה, ואז להכות עוד כמה שניות עד הבלילה היא חלקה ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
סקופ הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים במשך 65 עד 70 דקות (או לזמן המצוין עבור הגובה שלך בתרשים) או עד העוגה עלתה, הוא קפיצי למגע והוא סדוק על גבי, ובוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא יבש. לקרר את העוגה במחבת שלה על מדף במשך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
החלק סכין סביב הצדדים מחבת ואת החלק העליון של הצינור כדי לשחרר את העוגה. למעלה את העוגה עם דיסק עוגת קרטון מצופה בנייר כסף או צלחת שטוחה, הפוך, ולהרים את המחבת. לקלף את הנייר, אם השתמשת בו. לקרר את העוגה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
לטאטא יחד את כל החומרים עד חלקה וקרם.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
הוסף טיפה יותר של חלב במידת הצורך. הזיגוג צריך להיות רך, רק מעט נוזלי (אבל לא נוזלי) עקביות. השתמש בזיגוג ברגע שהוא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
3
מורחים את הזיגוג על החלק העליון של העוגה, נותן לו לטפטף את הצדדים. בעוד הזיגוג הוא עדיין רך, מפזרים על האגוזים, אם תרצה. הזיגוג מתקשה כפי שהוא מתייבש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4
From Pie in the Sky: Successful Waking at High Altitudes by Susan G. Purdy, (C) May 2005 William Morrow Cookbooks, an imprint of Harper
5
Collins Publishers

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים0(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר מנופה של ממתקיםסוכר מנופה של ממתקים2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום כהה, ארוזסוכר חום כהה, ארוז5largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר7896 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמנופה קמח לכל מטרהמנופה קמח לכל מטרה3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1(יכול להיות או להרחיק)allspice קרקע או מייסallspice קרקע או מייס2(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון0(יכול להיות או להרחיק)ציפורן טחוןציפורן טחון1(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע2(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון2(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2טיפותמיץ לימון טרימיץ לימון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקנולה או שמן זית קלקנולה או שמן זית קל2(חוֹרֶף)חלב או שמנת, או לפי הצורךחלב או שמנת, או לפי הצורך1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים או חלב (או חלב חמאה אם משתמשים)מיץ תפוזים או חלב (או חלב חמאה אם משתמשים)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדלעת לא ממותק משומרדלעת לא ממותק משומר1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח0(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמקשטים: אגוזי מלך קצוצים, אופציונלימקשטים: אגוזי מלך קצוצים, אופציונלי