בוף אן דובה-תבשיל בורגונדי בקר צרפתי קלאסי (בורגיניון)
בוף אן דובה-תבשיל בורגונדי בקר צרפתי קלאסי (בורגיניון) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 901 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מלח כשר, שיני שום, בצל פנינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו ביף בורגיניון (תבשיל בקר בסגנון בורגונדי), ביף בורגיניון (תבשיל בקר צרפתי), ו ביף בורגונדי Aka ביף בורגיניון A Lan Ivo (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה לא תגובתי, לשלב בשר בקר, קוניאק, שיני שום, בצל, גזר, סלרי, עלי דפנה, מרווה, טימין, פטרוזיליה, 1/4 כפית פלפל שחור טחון גס, קליפת תפוז, יין ופטריות. מכסים ומקררים בין לילה או עד 2 ימים, ערבוב מעת לעת.להביא את הבשר והירקות לטמפרטורת החדר.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
ניקוז, הזמנת המרינדה.תכתים את הבשר והירקות עם מגבות נייר.מחממים תנור ל 163°/175C. בצלחת חסינת תנור כבדה גדולה (כגון תנור ברזל יצוק הולנדי או Le Creuset), מטגנים את הבייקון על חום בינוני עד שהוא הופך את השומן שלה, על 3-5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הבייקון למגבות נייר ושמורה.עבודה בקבוצות כדי לא צפוף במחבת, להוסיף את הבשר והירקות לשומן במחבת, ולשחמם אותם מכל הצדדים על חום בינוני, תיבול עם מלח ופלפל כפי שהם חומים, על 7 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העברה למגש.
4
מוסיפים את המרינדה לסיר, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית לחום בינוני ומבשלים עד הנוזל מצטמצם בשליש, על 8 דקות. להוריד את הקצף מפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הוסף את המניה או consomme, ומבשלים עוד 8 דקות, עד מופחת שוב בשליש. מערבבים את קמצוץ הסוכר ואת רסק העגבניות, (ומוסיפים את העגבניות חתוכות לקוביות וזיתים ירוקים עכשיו, אם משתמשים).החזר את הבשר, הירקות והבייקון השמורים לסיר. מכסים ואופים בתנור עד הבשר רך, 2 1/2-3 שעות. - או-לסירוגין, בשלב זה אתה יכול לבשל בסיר קרוק על אש נמוכה 8 עד 10 שעות, או על חום גבוה 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורז קנילה® אקסטרה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מגישים עם לחם כפרי לניקוי המיצים, יחד עם סלט ירוק ומגש גבינות.קופא ומחמם יפה. שאריות יעשו פשטידת רועה קוטג ' יפה A La Provencale, לראות את המתכון שלי #355446.