קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

בוף אן דובה-תבשיל בורגונדי בקר צרפתי קלאסי (בורגיניון)

בוף אן דובה-תבשיל בורגונדי בקר צרפתי קלאסי (בורגיניון)
בוף אן דובה-תבשיל בורגונדי בקר צרפתי קלאסי (בורגיניון) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 901 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מלח כשר, שיני שום, בצל פנינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו ביף בורגיניון (תבשיל בקר בסגנון בורגונדי), ביף בורגיניון (תבשיל בקר צרפתי), ו ביף בורגונדי Aka ביף בורגיניון A Lan Ivo (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה לא תגובתי, לשלב בשר בקר, קוניאק, שיני שום, בצל, גזר, סלרי, עלי דפנה, מרווה, טימין, פטרוזיליה, 1/4 כפית פלפל שחור טחון גס, קליפת תפוז, יין ופטריות. מכסים ומקררים בין לילה או עד 2 ימים, ערבוב מעת לעת.להביא את הבשר והירקות לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קוניאקקוניאק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
ניקוז, הזמנת המרינדה.תכתים את הבשר והירקות עם מגבות נייר.מחממים תנור ל 163°/175C. בצלחת חסינת תנור כבדה גדולה (כגון תנור ברזל יצוק הולנדי או Le Creuset), מטגנים את הבייקון על חום בינוני עד שהוא הופך את השומן שלה, על 3-5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הבייקון למגבות נייר ושמורה.עבודה בקבוצות כדי לא צפוף במחבת, להוסיף את הבשר והירקות לשומן במחבת, ולשחמם אותם מכל הצדדים על חום בינוני, תיבול עם מלח ופלפל כפי שהם חומים, על 7 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העברה למגש.
4
מוסיפים את המרינדה לסיר, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית לחום בינוני ומבשלים עד הנוזל מצטמצם בשליש, על 8 דקות. להוריד את הקצף מפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הוסף את המניה או consomme, ומבשלים עוד 8 דקות, עד מופחת שוב בשליש. מערבבים את קמצוץ הסוכר ואת רסק העגבניות, (ומוסיפים את העגבניות חתוכות לקוביות וזיתים ירוקים עכשיו, אם משתמשים).החזר את הבשר, הירקות והבייקון השמורים לסיר. מכסים ואופים בתנור עד הבשר רך, 2 1/2-3 שעות. - או-לסירוגין, בשלב זה אתה יכול לבשל בסיר קרוק על אש נמוכה 8 עד 10 שעות, או על חום גבוה 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורז קנילה® אקסטרהאורז קנילה® אקסטרה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מגישים עם לחם כפרי לניקוי המיצים, יחד עם סלט ירוק ומגש גבינות.קופא ומחמם יפה. שאריות יעשו פשטידת רועה קוטג ' יפה A La Provencale, לראות את המתכון שלי #355446.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי

מרכיבים

340פלפל האבנרופטריות בלה טריות לתינוקות, חצוי (יכול להשתמש פטריות כפתור או 2 עוז. porcini מיובש)פטריות בלה טריות לתינוקות, חצוי (יכול להשתמש פטריות כפתור או 2 עוז. porcini מיובש)1כף. חומץ ביין אדוםשלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר2קילוגרםבשר בקר רזה ללא עצמות ראש, גזוז וקוביות בחתיכות 2 אינץבשר בקר רזה ללא עצמות ראש, גזוז וקוביות בחתיכות 2 אינץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמניית בקר או 2 כוסות מרק בקרמניית בקר או 2 כוסות מרק בקר21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קלופים ופרוסיםגזר, קלופים ופרוסים2ביוןסלרי, פרוססלרי, פרוס4קרום: פירורי קרקר גרהםקוניאקקוניאק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מרוסק מרווה מיובשתמרוסק מרווה מיובשת1אוראו ממולאים כפוליםטימין מיובש כתושטימין מיובש כתוש3קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה טרייה, קצוצהפטרוזיליה טרייה, קצוצה4שיני שום, קלופים וקצוציםשיני שום, קלופים וקצוצים0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור טחון גס טריפלפל שחור טחון גס טרי6קצת קישואים קצוציםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי6קצת קישואים קצוציםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםקליפת תפוז מיובשת, קצוצה דקקליפת תפוז מיובשת, קצוצה דק340פלפל האבנרובצל פנינה לבן, מקולףבצל פנינה לבן, מקולף10כל פימיאנטו - זיתים ירוקים ממולאים (אופציונלי)כל פימיאנטו - זיתים ירוקים ממולאים (אופציונלי)1צביטהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות חתוכות לקוביות (אופציונלי)עגבניות חתוכות לקוביות (אופציונלי)2קרום: פירורי קרקר גרהםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה85פלפל האבנרובייקון נרפא unsmoked כגון pancetta, חתוך (בייקון רגיל או לארדון הוא בסדר)בייקון נרפא unsmoked כגון pancetta, חתוך (בייקון רגיל או לארדון הוא בסדר)7501 לב מפאלדי טרי אם אפשריין בורגונדייין בורגונדי