בופאלו-מקרוני וגבינה עוף
מקרוני וגבינה עוף תאו-עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 47 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 962 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, שמנת, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכונים דומים: עוף תאו מקרוני וגבינה, עוף תאו מקרוני וגבינה, ו עוף תאו מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות f וחמאה צלחת אפייה 9 על 13 אינץ'. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה; מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ -7 דקות.
בינתיים, להמיס 3 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים עד רך, כ 5 דקות. מערבבים את העוף והשום ומבשלים 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים 1/2 כוס רוטב חם ומבשלים עד מעובה מעט, על 1 דקה יותר.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים בקמח וחרדל עם כף עץ עד חלקה.
לטאטא במחצית וחצי, ולאחר מכן להוסיף את הרוטב החריף 1/4 כוס הנותרים ומערבבים עד עבה, על 2 דקות.
להקציף את גבינות ג 'ק צ' דר ופלפל, ולאחר מכן להקציף את השמנת החמוצה עד חלקה.
מורחים חצי מקרוני בתבנית אפייה מוכנה, ולאחר מכן העליון עם תערובת העוף ואת המקרוני הנותרים.
יוצקים את רוטב הגבינה באופן שווה על גבי.
שים את שאר 2 כפות חמאה בקערה בינונית מיקרוגל בטוח מיקרוגל ומיקרוגל עד נמס. מערבבים בפנקו, גבינה כחולה ופטרוזיליה.
מפזרים על המקרוני ואופים עד מבעבע, 30 עד 40 דקות.
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.