בוק צ'וי עם רוטב צדפות
בוק צ'וי עם רוטב צדפות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 276 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, רוטב צדפות, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו בייבי בוק צ'וי עם רוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, להוסיף את בוק צ ' וי, ו blanch במשך 1 דקה.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים כדי לשמר את הצבע הירוק הבהיר של העלים. בעדינות לסחוט כל בוק צ ' וי כדי להסיר עודף מים.
מערבבים יחד את המניה, רוטב צדפות, רוטב סויה, יין אורז, וסוכר בקערה קטנה.
מפזרים את עמילן התירס ומערבבים עד מומס.
מחממים את השמן בווק על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום ומערבבים במשך 15 שניות.
מוסיפים את בוק צ ' וי ומערבבים למשך 1 דקה.
מוסיפים את תערובת המניה ומערבבים עד שהרוטב התעבה ומצפה את בוק צ ' וי.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים חם.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;