קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

בוקאטיני עם פסטו ושרימפס

בוקאטיני עם פסטו ושרימפס
בוקאטיני עם פסטו ושרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון פסקטרי זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עגבניות סן מרזנו, עלי בזיליקום, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. נסו בוקאטיני עם פסטו סרפד-פקאן, בוקאטיני עם פסטו תרד ופטריות, ו בוקאטיני עם פסטו אגוז-פטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. בינתיים מכינים את הפסטו: מעבדים את העגבניות, הבזיליקום, הנענע, השקדים, השום, גרידת התפוז ו -1 כפית מלח במעבד מזון עד לאיחוד. כשהמנוע פועל, מוסיפים בהדרגה 1/3 כוס שמן זית בזרם יציב ומערבבים ליצירת פסטו גס, מגרדים את דפנות המעבד לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מעבירים את הפסטו לקערה גדולה; אין לשטוף את המעבד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הבוקאטיני למים הרותחים ומבשלים כשהתווית מכוונת. בינתיים מחממים כ-1/4 אינץ ' שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בוקטיניבוקטיני
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
שים את הקמח בצלחת רדודה. מתבלים את השרימפס ב 1/2 כפית מלח, ואז מחפרים בקמח. מטגנים את השרימפס ב -2 מנות עד להזהבה ופריכה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מוציאים את הפסטה בעזרת מלקחיים (שומרים את מי הבישול) ומעבירים לקערה עם הפסטו; לזרוק לציפוי. אם הפסטה נראית יבשה, שטפו את מעבד המזון עם 1/2 כוס ממי הבישול השמורים והוסיפו לפסטה, מעט בכל פעם. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את הגבינה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מזלפים את הפסטה בשמן זית ומחלקים בין קערות; למעלה עם השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
צילום: אנה וויליאמס