בוקאטיני עם פסטו ושרימפס
בוקאטיני עם פסטו ושרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון פסקטרי זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עגבניות סן מרזנו, עלי בזיליקום, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. נסו בוקאטיני עם פסטו סרפד-פקאן, בוקאטיני עם פסטו תרד ופטריות, ו בוקאטיני עם פסטו אגוז-פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. בינתיים מכינים את הפסטו: מעבדים את העגבניות, הבזיליקום, הנענע, השקדים, השום, גרידת התפוז ו -1 כפית מלח במעבד מזון עד לאיחוד. כשהמנוע פועל, מוסיפים בהדרגה 1/3 כוס שמן זית בזרם יציב ומערבבים ליצירת פסטו גס, מגרדים את דפנות המעבד לפי הצורך.
מעבירים את הפסטו לקערה גדולה; אין לשטוף את המעבד.
מוסיפים את הבוקאטיני למים הרותחים ומבשלים כשהתווית מכוונת. בינתיים מחממים כ-1/4 אינץ ' שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
שים את הקמח בצלחת רדודה. מתבלים את השרימפס ב 1/2 כפית מלח, ואז מחפרים בקמח. מטגנים את השרימפס ב -2 מנות עד להזהבה ופריכה, כ -2 דקות לכל צד.
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח.
מוציאים את הפסטה בעזרת מלקחיים (שומרים את מי הבישול) ומעבירים לקערה עם הפסטו; לזרוק לציפוי. אם הפסטה נראית יבשה, שטפו את מעבד המזון עם 1/2 כוס ממי הבישול השמורים והוסיפו לפסטה, מעט בכל פעם. מתבלים במלח.
מוסיפים את הגבינה וזורקים.
מזלפים את הפסטה בשמן זית ומחלקים בין קערות; למעלה עם השרימפס.