בורבון ופאי פקאן שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בורבון ופאי פקאן שוקולד. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "שוגר", "שוקולד" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה, ו עוגת שוקולד פקאן בורבון.
הוראות
כדי להפוך את המאפה: לשלב את הקמח, אגוזי פקאן הקרקע, סוכר, ומלח בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר מאפה או את הידיים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
יוצקים את מי הקרח ומעבידים אותם כדי לקשור את הבצק עד שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב או דביק מדי. לסחוט כמות קטנה יחד, אם הוא מתפורר, להוסיף יותר מי קרח, 1 כף בכל פעם. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למעגל 12 אינץ'. בזהירות לגלגל את הבצק על הסיכה (זה עשוי לקחת קצת תרגול) ולהניח אותו בתוך מחבת פאי 9 אינץ'. לחץ על הבצק לתוך המחבת כך שהוא מתאים בחוזקה לקצץ את העודף סביב השפה.
מניחים את מחבת העוגה על גיליון עוגיות חסון כך שיהיה קל לעבור פנימה והחוצה מהתנור.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
כדי להפוך את המילוי: להמיס את החמאה והשוקולד בסיר קטן על חום בינוני נמוך, להסיר מן החום ולתת מגניב. מקציפים את הביצים בקערת ערבוב גדולה עד מקציף ולאחר מכן להתמזג בסוכר. מערבבים בסירופ, וניל, בורבון, מלח, ותערובת החמאה המומסת עד מעורבב היטב.
מסדרים את הפקאן על החלק התחתון של קרום העוגה בזהירות לשפוך את תערובת הביצה עליהם.
אופים עד המילוי מוגדר מעט נפוח, על 45 דקות. תבחן אם יש לך אומץ בכך שתתקע סכין דק במרכז העוגה, אם היא תצא די נקייה, אתה יכול ללכת.
להעביר את העוגה למתלה להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.