קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

בורגר בצל פריך

בורגר בצל פריך
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו את בורגר בצל פריך. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1351 קלוריות, 49 גרם חלבון ו-93 גרם שומן כל אחת. תמורת 3.12$ למנה, המתכון הזה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש לחמניות בריוש, צ'יפס, קמח מתובל ובשר בקר טחון. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 62%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: חצילים בצל צרפתי וגבינת בצל אדום "המבורגר, תבלין בצל פריך ובורגר בצל-ירקות מקורמלים.

הוראות

1
משרים את הבצל הפרוס במי קרח למשך שעתיים לפחות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
מחממים את השמן הצמחי ל-375 מעלות F. לאחר השריית הטבעות, מסננים היטב וזורקים פנימה את הקמח. מטגנים עד להזהבה ואז מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
להכנת ההמבורגר, מערבבים בקערה את בשר הבקר הטחון עם 1 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל. לאחר מכן הסר חלק קטן, בערך 1 אונקיה, ומבשל כדי לבדוק את רמת התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מתבלים מחדש את בשר הבקר במידת הצורך. ליצירת קציצות, חלק ארבעה סיבובים של 7 1/2 עד 8 אונקיות. משטחים את החלק העליון עם דיסק בגודל 5 אינץ', ומבטיחים לא להתערבב יתר על המידה במהלך התהליך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
לאחר המנות, מחממים מחבת פסים או מחבת על אש בינונית גבוהה עד שהיא חמה, 2 עד 3 דקות. לאחר מכן מוסיפים את שמן זרעי הענב והקציצות. מנמיכים את האש לבינונית. מבשלים בצד הראשון עד להשחמה, 3 דקות, ואז הופכים וחוזרים על התהליך לטמפרטורה הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מסירים מהאש ומניחים.
7
בזמן שהבשר נח, מבשלים את הצ'יפס עד להזהבה באותו שמן המשמש לטבעות הבצל. בסיום מוציאים ומתבלים במלח ופלפל. לאחר מכן מחממים מחבת בינונית שטוחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מורחים את החמאה על כל הלחמניות. משחימים את הלחמניות במחבת עד שמתקבל מרקם חום מוצק, 1 עד 2 דקות. לאחר מכן מסירים מהאש ומניחים בצד עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מערבבים בקערה את החסה המגוררת עם רוטב אלף האיים, מערבבים היטב. לאחר מכן מעלים את הלחמניות השחומות עם החסה, קציצה מבושלת וכמה טבעות בצל ומעליה את החלק העליון של הלחמנייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלף האייםרוטב אלף האיים
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מגישים עם הצ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

מרלו, מלבק וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור בורגר. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Perrier-Jouet Grand Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-57 דולר.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.