Salsa Black Bean Burgers הוא מתכון אמריקאי שמגיש 4. תמורת $1.11 למנה , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 372 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך פלפל ג'לפנו, כוסברה, עגבנייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . מתכונים דומים: בורגרים סלסה-בלאק שעועית , בורגר שעועית שחורה עם סלסת מנגו , ובורגר שעועית שחורה וירקות עם סלסת תירס .
הוראות
1
מניחים שעועית במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את פירורי הלחם, העגבנייה, הג'לפנו, הביצה, הכוסברה והשום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 תפוז, גרידה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מערבבים עד לאיחוד. יוצרים ארבע קציצות.
5
במחבת טפלון גדולה, מבשלים קציצות בשמן בקבוצות על אש בינונית במשך 4-6 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מגישים על לחמניות. מעל שמנת חמוצה וגוואקמולי אם רוצים.
ניתן לשלב בין בורגר שעועית לפינו נואר וטמפרניו. מכיוון שהמבורגרים צמחוניים הם בדרך כלל רזים, תרצו יינות טאנינים נמוכים עד בינוניים. פינו נואר היא בחירה מצוינת. אפשרות נוספת היא טמפרניו הספרדי, שמשתלב יפה עם טעמי האדמה שאולי יש לכם משעועית, עדשים, פטריות וכו'. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרימאר אסטייט דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-48 דולר.
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
זהו יין ליישון, אך מקסים לשתייה כעת. האף המורכב מציג ניחוחות של פטל שחור, שימור שזיפים ואלגום. החך, הרחב והחלק, מראה איזון מושלם בין הפרי האטרקטיבי לאלון האלגנטי. החומציות התוססת נושאת את היין עד הסוף ומבטיחה את פוטנציאל ההתיישנות הארוך של היין המפואר הזה.