בורי אדום אפוי ענבים (גפן) עלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בורי אדום אפוי ענבים (גפן) משאיר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 543 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ופלפל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מתוך הגפן באהבה-דולמאדס, עלי ענבים ממולאים, גבינת עיזים אפויה בעלי ענבים, ו עלי גפן ממולאים - מתכון טורקי אותנטי Dolma (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את הדג מתחת למים זורמים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מתבלים במלח ופלפל, מברישים עם מעט שמן, ומצוננים במקרר במשך 30 דקות. מחממים התנור ל 177° (180°C / סימן גז
ולצחצח צלחת ovenproof עם שמן.
מערבבים את השום והפטרוזיליה בקערה, מתבלים במלח ופלפל, ומחלקים את התערובת בין חללי הדגים. לעטוף כל דג ב 1 או 2 עלי ענבים, בהתאם לגודלו, משאיר את הראשים והזנבות חשופים.
שים את הדגים לתוך המנה המוכנה, לשפוך את השמן ומיץ לימון עליהם, ומניחים פרוסת לימון על כל אחד.
אופים במשך כ 20 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות, ומגישים מיד.
Vefa ' S Kitchen by Vefa Alexiadou, published by Phaidon Press, $45.00, www.phaidon.com
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.