קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

בורי אדום אפוי ענבים (גפן) עלים

בורי אדום אפוי ענבים (גפן) עלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בורי אדום אפוי ענבים (גפן) משאיר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 543 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ופלפל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מתוך הגפן באהבה-דולמאדס, עלי ענבים ממולאים, גבינת עיזים אפויה בעלי ענבים, ו עלי גפן ממולאים - מתכון טורקי אותנטי Dolma (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את הדג מתחת למים זורמים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מתבלים במלח ופלפל, מברישים עם מעט שמן, ומצוננים במקרר במשך 30 דקות. מחממים התנור ל 177° (180°C / סימן גז
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
ולצחצח צלחת ovenproof עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מערבבים את השום והפטרוזיליה בקערה, מתבלים במלח ופלפל, ומחלקים את התערובת בין חללי הדגים. לעטוף כל דג ב 1 או 2 עלי ענבים, בהתאם לגודלו, משאיר את הראשים והזנבות חשופים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עלי ענביםעלי ענבים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
שים את הדגים לתוך המנה המוכנה, לשפוך את השמן ומיץ לימון עליהם, ומניחים פרוסת לימון על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
אופים במשך כ 20 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
Vefa ' S Kitchen by Vefa Alexiadou, published by Phaidon Press, $45.00, www.phaidon.com

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.