בוריטו ארוחת בוקר בייקון הודו
אם יש לכם אבוקדו, שמנת, פיקה דה גאלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו בוריטו ארוחת בוקר בייקון הודו, בוריטו לארוחת בוקר עם תרד ובייקון, ו בוריטו עם בייקון, ביצה ואבוקדו לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
חום שמן במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים ביצים למחבת. מבשל, מושך חלק מבושל למרכז.
מוסיפים בייקון וממשיכים לבשל עד שהביצים מוצקות.
כדי להרכיב בוריטוס, חלק שווה שעועית מחוממת במרכז כל טורטייה. שעועית עם תערובת ביצים, גבינה, אבוקדו וכוסברה. מקפלים בצדדים מנוגדים של כל טורטייה, ולאחר מכן להפשיל, בסגנון בוריטו.
חותכים באלכסון לשניים ומגישים עם סלסה ושמנת חמוצה