בוריטו ממולא בפטריות, צ'דר ואורז עגבניות
גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר ופלפל, מיץ עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו הפוך מראש בייקון ופטריות ממולאות צ'דר, עוף Cajun הפוך קדימה ופטריות, ו הפוך מראש ביצים אפויות עם בייקון, פטריות & מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F. זורקים בצל ופלפלים עם 3 כפיות שמן, אבקת צ ' ילי, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור עד מצופה היטב.
שכב בשכבה אחת על גיליון אפייה מצופה קלף. צלי עד בצל חרוכים כתמים ופלפלים הם מכרז ומתחיל חום, על 25 דקות.
לבשל אורז על פי הוראות החבילה עם מיץ עגבניות (במקום מים או מלאי) וחמאה. בינתיים, חום 1 כפית שמן במחבת גדולה על חום גבוה עד מנצנץ.
מפזרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל שחור. מבשלים בלי לזוז עד משחימים היטב, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני גבוה לבשל, ערבוב, עד פטריות לשחרר מיצים וחום.
להוסיף 1/2 הנותרים שמן כפית במידת הצורך. הנמך את החום מעט ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה ביסודיות מטוגנת קלות, כ 5 דקות יותר.
בואו ירקות ואורז מגניב, ואז לזרוק יחד בקערה גדולה.
מפזרים 2 כפות צ ' דר על כל טורטייה; מחלקים אורז ותערובת ירקות ביניהם על גבי גבינה.
מפזרים 2 כפות יותר צ ' דר לתוך כל טורטייה על ירקות. מקפלים בצדדים של טורטיות לעטוף בחוזקה. לאחסן במקרר עד מוכן לאכול. כדי לחמם, לכסות עם מגבת נייר לחה קלות ומיקרוגל על 1 דקה 30 שניות כדי לחמם ולהמיס גבינה, מרפרף באמצע.
בואו לשבת 1 דקה לפני חיתוך.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.