קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

בוריטוס סטייק במרינדה

בוריטוס סטייק במרינדה
מתכון חצאית במרינדה בוריטוס סטייק יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. גשו לסופר וקנו עד 8 טורטיות קמח, סוכר מגורען, דוד" בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו סטייק חצאית במרינדה, סטייק חצאית במרינדה אסיאתית, ו סטייק חצאית במרינדה סויה ואגבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מוסיפים את הפלפל השחור, הפלפל הלבן, זרעי כוסברה, פתיתי פלפל למחבת סאוט על אש בינונית. טוסט עד שהם מתחילים להריח ארומטי, על 1 עד 2 דקות. לרסק אותם מרגמה ועלי, או להסיר אותם ללוח חיתוך ולרסק אותם עם תחתית מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פלפל לבןפלפל לבן
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הסוכר והמלח וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מעיל 1 צד של כל חתיכת סטייק עם שכבה מצומצמת של תערובת פלפל. סובב אותם בצד השני וחזור.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
5
שים את הסטייק על תבנית אפייה או כלי חרס. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 1 שעה עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
שים את פרוסות הבצל בקערת זכוכית בעדינות למשוך אותם לגזרים עם האצבעות שלך עד שיש לך הרבה סיבובים בודדים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את חומץ היין האדום והסוכר. השתמש באצבעות שלך כדי לצפות את הבצל עם חומץ. לחץ אותם לתוך הקערה ולכסות עם ניילון נצמד. להפריש להשרות עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
חום 2 מחבת ברזל יצוק גדול מספיק כדי להחזיק את הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
9
הוסף 2 כפות שמן על כל מחבת. כאשר השמן מתחיל לעשן קלות, מתבלים את הסטייק קלות במלח ומשתמשים בזוג מלקחי מתכת לשים בזהירות את הסטייקים בשמן החם. מבשלים מעל חום גבוה, 2 עד 3 דקות, בצד הראשון. אם הסטייק הופך לחום יתר על המידה, מנמיכים את החום מעט כפי שהוא מבשל. הפעל את הסטייק בצד השני ומבשל 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר את הסטייק ולאפשר לו" לנוח " על משטח שטוח, 10 דקות. למחוק את המחבתות ולהשתמש בהם כדי לחמם את הטורטיות, 1 בכל פעם, על אש נמוכה. לחלופין, " שר " את טורטיות במשך כמה שניות על להבה פתוחה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
11
בקערה קטנה, לשלב את עגבניות שרי עם מיץ של 1/2 סיד, מלח לפי הטעם, ואת עלי כוסברה הרים. מערבבים כדי למזג וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
חותכים את הסטייק, כנגד התבואה, לפרוסות דקות. שים טורטייה על משטח שטוח. מסדרים חלק מהבשר, תערובת עגבניות, גבינה ובצל כבוש בקו אפילו במרכז הטורטייה. זכור כי בוריטוס הטעימות הטוב ביותר הם אלה שיש להם שילוב של כל הטעמים השונים בסתימות בכל ביס. מקפלים את הקצוות למרכז לגלגל אותו, הקשה כמו שאתה מגלגל כדי לעזור לשמור על צורתו. שמור את זה חם על צלחת בתנור כולו אתה מגלגל את האחרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
תוציא את הבוריטוס מהתנור ותגיש מיד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.