קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

בוריטוס סטייק במרינדה

בוריטוס סטייק במרינדה
מתכון חצאית במרינדה בוריטוס סטייק יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. גשו לסופר וקנו עד 8 טורטיות קמח, סוכר מגורען, דוד" בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו סטייק חצאית במרינדה, סטייק חצאית במרינדה אסיאתית, ו סטייק חצאית במרינדה סויה ואגבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מוסיפים את הפלפל השחור, הפלפל הלבן, זרעי כוסברה, פתיתי פלפל למחבת סאוט על אש בינונית. טוסט עד שהם מתחילים להריח ארומטי, על 1 עד 2 דקות. לרסק אותם מרגמה ועלי, או להסיר אותם ללוח חיתוך ולרסק אותם עם תחתית מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פלפל לבןפלפל לבן
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הסוכר והמלח וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מעיל 1 צד של כל חתיכת סטייק עם שכבה מצומצמת של תערובת פלפל. סובב אותם בצד השני וחזור.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5
שים את הסטייק על תבנית אפייה או כלי חרס. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 1 שעה עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
שים את פרוסות הבצל בקערת זכוכית בעדינות למשוך אותם לגזרים עם האצבעות שלך עד שיש לך הרבה סיבובים בודדים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את חומץ היין האדום והסוכר. השתמש באצבעות שלך כדי לצפות את הבצל עם חומץ. לחץ אותם לתוך הקערה ולכסות עם ניילון נצמד. להפריש להשרות עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
חום 2 מחבת ברזל יצוק גדול מספיק כדי להחזיק את הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
9
הוסף 2 כפות שמן על כל מחבת. כאשר השמן מתחיל לעשן קלות, מתבלים את הסטייק קלות במלח ומשתמשים בזוג מלקחי מתכת לשים בזהירות את הסטייקים בשמן החם. מבשלים מעל חום גבוה, 2 עד 3 דקות, בצד הראשון. אם הסטייק הופך לחום יתר על המידה, מנמיכים את החום מעט כפי שהוא מבשל. הפעל את הסטייק בצד השני ומבשל 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר את הסטייק ולאפשר לו" לנוח " על משטח שטוח, 10 דקות. למחוק את המחבתות ולהשתמש בהם כדי לחמם את הטורטיות, 1 בכל פעם, על אש נמוכה. לחלופין, " שר " את טורטיות במשך כמה שניות על להבה פתוחה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
11
בקערה קטנה, לשלב את עגבניות שרי עם מיץ של 1/2 סיד, מלח לפי הטעם, ואת עלי כוסברה הרים. מערבבים כדי למזג וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
חותכים את הסטייק, כנגד התבואה, לפרוסות דקות. שים טורטייה על משטח שטוח. מסדרים חלק מהבשר, תערובת עגבניות, גבינה ובצל כבוש בקו אפילו במרכז הטורטייה. זכור כי בוריטוס הטעימות הטוב ביותר הם אלה שיש להם שילוב של כל הטעמים השונים בסתימות בכל ביס. מקפלים את הקצוות למרכז לגלגל אותו, הקשה כמו שאתה מגלגל כדי לעזור לשמור על צורתו. שמור את זה חם על צלחת בתנור כולו אתה מגלגל את האחרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
תוציא את הבוריטוס מהתנור ותגיש מיד.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.