קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות11
מגזין

בוריטוס תפוחי אדמה וביצה

בוריטוס תפוחי אדמה וביצה
בוריטוס תפוחי אדמה וביצה הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בייקון, בצל, טורטיות קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בוריטוס ביצה צמחוני לארוחת בוקר, בוריטוס ביצה ותפוח אדמה, ו בוריטוס צ'ילי תפוחי אדמה.

הוראות

1
טורטיות חום על פי הוראות החבילה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
2
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 1 כף טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
מבשלים תפוחי אדמה מטוגנים ובצל בטפטופים חמים על אש בינונית גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד השחמה קלה בצל הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
בצלבצל
4
להקציף יחד ביצים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
יוצקים למחבת, ומבשלים, ערבוב בעדינות, על חום בינוני 8 עד 10 דקות או עד ביצים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר מהחום, ומערבבים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
7
תערובת ביצה כפית באופן שווה למטה מרכזים של טורטיות, העליון עם גבינה,אם תרצה. מקפלים צדדים מנוגדים של טורטיות מעל מילוי, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
ביצהביצה
8
מגישים עם סלסה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.