קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בורקס גבינה

בורקס גבינה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו מלח, בצק עלים, זרעי שומשום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: בורקס גבינה, בורקס גבינה, ו בורקס גבינת תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקציפים 1 ביצה בקערה בינונית, ומערבבים בגבינה. מתבלים עם פטרוזיליה, אבקת שום, אבקת בצל, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
על משטח מקומח קל, לחתוך כל גיליון של בצק עלים לתוך 6 ריבועים שווים לתת 12 ריבועים בסך הכל. לנצח את הביצה הנותרת עם מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מברשת קצוות של כל ריבוע בקלילות עם ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מניחים כף גדושה של תערובת הגבינה במרכז כל ריבוע. מקפלים מאפה על המילוי, וחותמים קצוות במזלג.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
העברה לסדין אפייה מוכן, מברשת עם שאריות ביצה ומפזרים זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים באופן מיידי.