קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות88
מגזין

בורריד עם איולי לימון

בורריד עם איולי לימון
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? בורייד עם לימון איולי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך איולי לימון, מיץ לימון, פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק דגים Bourride Sètoise-Provence עם Aïoli, Monkfish ו Bourride צדפות, ו Bourride (תבשיל דגים עם AÃoli).

הוראות

1
להעביר 1 1/3 כוסות איולי לקערה בינונית; להזמין איולי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים מיץ לימון זעפרן בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להוסיף כרישה, שומר, וגזר; sauté 10 דקות. מערבבים עלי דפנה וקליפת תפוז, ואז מיץ צדפות ותערובת לימון-זעפרן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
זעפרןזעפרן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
הוסף דגים; להפחית את החום בינוני. מבשלים עד דגים הוא אטום במרכז, מדי פעם כפית נוזל מעל דגים לצלול במידת הצורך, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר דגים לקערה גדולה; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מרתיחים נוזל בסיר 10 דקות כדי להפחית מעט.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
לטאטא 1/2 כוס מופחת נוזלי לתוך קערה עם 1 1/3 כוסות איולי, ואז לטאטא חלמונים ביצה. להחזיר תערובת חלמון-איולי לנוזל שנותר בסיר. באמצעות כף עץ, מערבבים כל הזמן על חום בינוני-נמוך עד רוטב מתעבה מעט, על 7 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
איוליאיולי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר מהחום. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים דגים וכל מיצים שנצברו לתוך רוטב חם בסיר; לתת לעמוד עד דגים מחומם דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מחלקים bourride בין 8 קערות רדודות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מקשטים עם גבעולים chervil,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ChervilChervil
11
לשרת איולי הנותרים לצד.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי