בזיליקום בגריל הליבוט
בזיליקום בגריל הליבוט דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 266 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו אבוקדו, מלח, רוטב לסלט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו הליבוט בגריל עם ויניגרט בזיליקום, הליבוט בגריל עם ריחן-חמאת שאלות, ו דג פוטית ברוטב עגבניות-בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב ובזיליקום בקערה בינונית.
הסר 2 כפות של תערובת ההלבשה; כפית על דגים. גריל דגים 8 דקות או עד אטום במרכז, פונה לאחר 4 דקות.
בעוד דגים מבשלים, מוסיפים עגבניות ואבוקדו לתערובת ההלבשה בקערה; לזרוק היטב. תערובת כפית על דג צלוי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.