בטטה ולפת מוקרם
בטטה ופליפ גראטן עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, חמאה, עלים טרגוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לפת וקרם בטטה, לפת בטטה מוקרמת, ו תפוחי אדמה ופת Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. חמאה תבשיל 3 ליטר.
כדי למחוק את הלפת, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את הלפת הפרוסה ומבשלים 5 דקות.
הסר אותם ולנקז ביסודיות במסננת.
מערבבים בעדינות את הלפת ואת תפוחי האדמה המתוקים.
מניחים שכבה של הירקות בתבשיל ולנקד עם חצי החמאה.
מפזרים בנדיבות עם טרגון, מלח ופלפל, ומכסים עם מחצית הפרמזן. לעשות שכבה נוספת. למעלה עם פירורי הלחם ושופכים את השמנת סביב הצדדים. נקודה עם שאר החמאה והפרמזן.
אופים עד הירקות רכים אבל לא רגשני, 1 עד 1 1/2 שעות.
Gratin יכול להתבצע לפני כמה ימים, או קפוא עד 3 חודשים.
בואו להפשיר במקרר לחמם במשך 30 עד 45 דקות בתנור, או לחמם במיקרוגל.
להשמיט את תפוחי האדמה המתוקים ולהכפיל את כמות הלפת.
Nathalie Dupree ' s Comfortable Entertaining by Nathalie Dupree