קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בטטה מסולסלת או גרטן

בטטה מסולסלת או גרטן
צריך תוספת צמחונית לקטו אובו? בטטה מסולסלת או גרטן יכולה להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, גבינת צ'דר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. נסו תפוחי אדמה מסולסלים או גרטן, תפוחי אדמה מסולסלים או גרטן, ו גראטן דופינואז (תפוחי אדמה מסולסלים) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
שלבו שמנת, חלב, אגוז מוסקט, קינמון, מלח ופלפל שחור בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קרםקרם
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים בטטות ומבשלים עד שהרוטב מסמיך ובטטות כמעט רכות, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
רוטברוטב
4
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
שלב בקערה פירורי לחם פנקו, גבינת צ ' דר וחמאה; מפזרים ציפוי על תערובת בטטה.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
בטטהבטטה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה רכים ותוספת הגבינה משחימה ומבעבעת, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור