בטטה מסולסלת או גרטן
צריך תוספת צמחונית לקטו אובו? בטטה מסולסלת או גרטן יכולה להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, גבינת צ'דר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. נסו תפוחי אדמה מסולסלים או גרטן, תפוחי אדמה מסולסלים או גרטן, ו גראטן דופינואז (תפוחי אדמה מסולסלים) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
שלבו שמנת, חלב, אגוז מוסקט, קינמון, מלח ופלפל שחור בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים בטטות ומבשלים עד שהרוטב מסמיך ובטטות כמעט רכות, 10 עד 15 דקות.
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה המוכנה.
שלב בקערה פירורי לחם פנקו, גבינת צ ' דר וחמאה; מפזרים ציפוי על תערובת בטטה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה רכים ותוספת הגבינה משחימה ומבעבעת, 35 עד 45 דקות.