בטטות בקארי עם צימוקים זהובים
בטטות בקארי עם צימוקים זהובים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לך שקדים, צימוקים זהובים של sun-maid®, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: תפוחי אדמה שמנמנים עם צימוקים זהובים, בשר חזיר פילה עם בצל חמוץ מתוק, צימוקים זהובים, ו, ו Yakbap (עוגת אורז מאודה מתוקה עם אגוזים וצימוקים זהובים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קלות לרסס תבשיל 1 ליטר עם ספריי בישול; להפריש.
בקערה גדולה, לשלב בטטות וצימוקים זהובים שמש-Maid®; להפריש.
בקערה קטנה, לשלב חמאה מומסת, אבקת קארי, תבלין פשטידת דלעת, סוכר חום, ומלח. מערבבים לשלב.
מוסיפים לתפוחי אדמה מתוקים וזורקים למעיל.
להעביר תבשיל מוכן. למעלה עם שקדים קלויים פרוסים או פיסטוקים
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.