בטטות מסוכרות
בטטות מסוכרות עשויות להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם מרשמלו, סוכר חום חזק, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בטטות מסוכרות, בטטות מסוכרות, ו בטטות מסוכרות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בטטות בסיר גדול (הם צריכים להתאים בשכבה אחת). מכסים במים קרים ומוסיפים מלח וציפורן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; לכסות סיר ולהפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד בטטות לתת רק קצת התנגדות כאשר פירסינג עם סכין חדה, על 20 דקות.
מסננים בטטות ולשטוף מתחת למים קרים.חמאה צלחת אפייה 11 על 7 אינץ'. כאשר בטטות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לקלף לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מעבירים לתבנית האפייה ומניחים בצד.ממיסים חמאה במחבת קטנה על אש נמוכה.
מוסיפים סוכר, ערבוב עד מומס. מערבבים במיץ תפוחים, תערובת טפטוף על בטטות, ואופים, ערבוב מדי פעם, עד בטטות הם סירופ, מבעבע, ומבושל לחלוטין, כ 20 דקות.אם ציפוי עם מרשמלו, מטגן חום.
מפזרים מרשמלו על בטטות ומטגנים עד קלוי קלוי, על 1 דקה. (Watch carefully so they don ' t burn.)