קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

בטטות מרוסקות

בטטות מרוסקות
לבטטות מרוסקות נדרשות כשעה ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון, 11 גרם שומן ובסך הכל 331 קלוריות. תמורת 98 סנט למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל, שמנת כבדה, אגוז מוסקט טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. רק כמה אנשים אהבו מאוד את התוספת הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 45%. מתכונים דומים: בטטות מרוסקות, תפוחי אדמה מתוקים מוזהבים ובטטות מתובלות מרוסקות.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
(לעידון, מעבדים במעבד מזון)(לעידון, מעבדים במעבד מזון)
3
מקרצפים את תפוחי האדמה, דוקרים אותם מספר פעמים עם סכין או מזלג ואופים אותם במשך שעה או עד שהם רכים מאוד כאשר מחוררים אותם בסכין.
מרכיבים שתצטרך
1 (1 קילו, 4 אונקיות) חבילה מגוררת תפוחי אדמה שחומים1 (1 קילו, 4 אונקיות) חבילה מגוררת תפוחי אדמה שחומים
ציוד שתשתמש בו
(לעידון, מעבדים במעבד מזון)(לעידון, מעבדים במעבד מזון)
1/4 כוס חזיר משוך מוכן1/4 כוס חזיר משוך מוכן
4
מוציאים מהתנור ושולפים את החלק הפנימי ברגע שהם מתקררים מספיק כדי להתמודד.
ציוד שתשתמש בו
(לעידון, מעבדים במעבד מזון)(לעידון, מעבדים במעבד מזון)
5
מניחים את בשר הבטטה לתוך קערת המיקסר החשמלי המצויד בחיבור להנעה ומוסיפים את מיץ התפוזים, השמנת, החמאה, הסוכר החום, אגוז המוסקט, הקינמון, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
תפוחים קלופים ובעלי ליבה, חתוכים לקוביות של 1/2 אינץ', או 12 אונקיות רסק תפוחים לא ממותקתפוחים קלופים ובעלי ליבה, חתוכים לקוביות של 1/2 אינץ', או 12 אונקיות רסק תפוחים לא ממותק
חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)
1 כוס תותים קפואים, מופשרים ומרוקנים (בערך 10 אונקיות)1 כוס תותים קפואים, מופשרים ומרוקנים (בערך 10 אונקיות)
2/3 כוס סוכר, ועוד לזילוף2/3 כוס סוכר, ועוד לזילוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1/2 כוס סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר מרוסקות1/2 כוס סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר מרוסקות
קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)
6 לחמניות המבורגר או לחמניות קייזר6 לחמניות המבורגר או לחמניות קייזר
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
4 אונקיות גבינת ריקוטה, טמפרטורת החדר (בערך 1/2 כוס)4 אונקיות גבינת ריקוטה, טמפרטורת החדר (בערך 1/2 כוס)
6
מערבבים יחד עד לאיחוד אך לא חלק ומעבירים לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות קצפת כבדה, מוקצפת וממותקת2 כוסות קצפת כבדה, מוקצפת וממותקת
7
אופים את תפוחי האדמה במשך 20 עד 30 דקות, עד שהם מתחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 (1 קילו, 4 אונקיות) חבילה מגוררת תפוחי אדמה שחומים1 (1 קילו, 4 אונקיות) חבילה מגוררת תפוחי אדמה שחומים
ציוד שתשתמש בו
(לעידון, מעבדים במעבד מזון)(לעידון, מעבדים במעבד מזון)