בטטות מרוסקות
לבטטות מרוסקות נדרשות כשעה ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון, 11 גרם שומן ובסך הכל 331 קלוריות. תמורת 98 סנט למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל, שמנת כבדה, אגוז מוסקט טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. רק כמה אנשים אהבו מאוד את התוספת הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 45%. מתכונים דומים: בטטות מרוסקות, תפוחי אדמה מתוקים מוזהבים ובטטות מתובלות מרוסקות.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
מקרצפים את תפוחי האדמה, דוקרים אותם מספר פעמים עם סכין או מזלג ואופים אותם במשך שעה או עד שהם רכים מאוד כאשר מחוררים אותם בסכין.
מוציאים מהתנור ושולפים את החלק הפנימי ברגע שהם מתקררים מספיק כדי להתמודד.
מניחים את בשר הבטטה לתוך קערת המיקסר החשמלי המצויד בחיבור להנעה ומוסיפים את מיץ התפוזים, השמנת, החמאה, הסוכר החום, אגוז המוסקט, הקינמון, המלח והפלפל.
מערבבים יחד עד לאיחוד אך לא חלק ומעבירים לתבנית אפייה.
אופים את תפוחי האדמה במשך 20 עד 30 דקות, עד שהם מתחממים.