בטטות מתובלות ומתוקות
בטטות מתובלות ומתוקות עשויות להופיע בארוחה כתוספת מצויינת למנה העיקרית שלכם. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לכם אבקת שום, תפוחי אדמה מתוקים, אבקת צ'יליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: בתנור קלוי פיקנטי-בטטות בטטות, תפוחי אדמה מתוקים קלויים ומתובלים, ו תפוחי אדמה מתובלים.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים את נתחי הבטטה לתוך קערה גדולה ערבוב.
טפטוף עם שמן זית, ואז מפזרים את הסוכר החום, פפריקה, פלפל שחור, אבקת בצל, אבקת שום, תיבול עוף, אבקת צ ' ילי, פלפל קאיין. לזרוק עד תפוחי האדמה מצופים באופן שווה עם תיבול.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפוך את תפוחי האדמה עם מרית, ולהמשיך לאפות עד תפוחי אדמה מתוקים הם זהובים ומכרז, 10 עד 15 דקות יותר.