בטטות עם בורבון ומייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בטטות עם בורבון מייפל. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 454 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שקדים, קפה חזק, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מייפל בורבון פירה תפוחי אדמה מתוקים, פירה מייפל בורבון בטטה, ו תפוחי אדמה מתוקים מרוסקים עם חמאת מייפל בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קפה, סירופ מייפל, סוכר ואבקת נספרסו בחום בינוני-גבוה עד לסוכר. מביאים את התערובת לרתיחה; מבשלים עדהפתקה ומופחתת בחצי, 6-7 דקות.
הסר סירופ מחום; להוסיף bourbonand 2 כפות חמאה. להפחית את החום למדיוםולבשל עד הרוטב מצטמצם about3/4 כוס, 40-45 דקות (תערובת צריכה להיות עבה מספיק כדי מעיל כף, אבל notsticky, ויעבה כפי שהוא מתקרר). מחית ים לטעום עם מלח pepper.DO קדימה: רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה.כיסוי; צמרמורת. תתחמם מחדש לפני ההגשה.
מסדרים מדפים בתנור העליון והתחתון; מחממים עד 425°f. 1 נמסים נשארים 7 כפות חמאה בסיר קטן; pourinto קערה גדולה.
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים ורובד ומתבלים במלח ופלפל. תערובת Dividepotato בין 2 גליונות rimmedbaking גדולים וצלי, הפיכת potatoesoften וסדינים מסתובבים באמצע הדרך, עד תפוחי אדמה הם במכרז ולהתחיל turngolden חום פריך סביב הקצוות, 30-35 דקות. לעשות קדימה: תפוחי אדמה יכול להיות קלוי 4 שעות קדימה.
בואו נעמוד על מערכת החדרים. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
לטפטף קצת רוטב חם מעל וספרינטעם שקדים; לשרת את הרוטב שנותר יחד למי שרוצה יותר.