קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בטטות עם בורבון ומייפל

בטטות עם בורבון ומייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בטטות עם בורבון מייפל. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 454 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שקדים, קפה חזק, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מייפל בורבון פירה תפוחי אדמה מתוקים, פירה מייפל בורבון בטטה, ו תפוחי אדמה מתוקים מרוסקים עם חמאת מייפל בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קפה, סירופ מייפל, סוכר ואבקת נספרסו בחום בינוני-גבוה עד לסוכר. מביאים את התערובת לרתיחה; מבשלים עדהפתקה ומופחתת בחצי, 6-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
הסר סירופ מחום; להוסיף bourbonand 2 כפות חמאה. להפחית את החום למדיוםולבשל עד הרוטב מצטמצם about3/4 כוס, 40-45 דקות (תערובת צריכה להיות עבה מספיק כדי מעיל כף, אבל notsticky, ויעבה כפי שהוא מתקרר). מחית ים לטעום עם מלח pepper.DO קדימה: רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה.כיסוי; צמרמורת. תתחמם מחדש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
3
מסדרים מדפים בתנור העליון והתחתון; מחממים עד 425°f. 1 נמסים נשארים 7 כפות חמאה בסיר קטן; pourinto קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים ורובד ומתבלים במלח ופלפל. תערובת Dividepotato בין 2 גליונות rimmedbaking גדולים וצלי, הפיכת potatoesoften וסדינים מסתובבים באמצע הדרך, עד תפוחי אדמה הם במכרז ולהתחיל turngolden חום פריך סביב הקצוות, 30-35 דקות. לעשות קדימה: תפוחי אדמה יכול להיות קלוי 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
בואו נעמוד על מערכת החדרים. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
6
מעבירים תפוחי אדמה למגש.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
לטפטף קצת רוטב חם מעל וספרינטעם שקדים; לשרת את הרוטב שנותר יחד למי שרוצה יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק