בטן חזיר וכריך אנדיב מטוגן
בטן חזיר וכריך אנדיב מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 97 גרם של שומן, וסך הכל 1134 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמן canolan, לחמניות ג'בטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 36%. מתכונים דומים: כריך בטן חזיר מטוגן עם מיונז פסטו, חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), ו בטן חזיר מטוגנת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת חסינת תנור גדולה המוגדרת בחום בינוני.
להניח את הבשר, צד העור למטה, במחבת ומבשלים, ללא הפרעה במשך כ 15 דקות. המפתח לפריכות הוא לא להפריע לבשר בזמן שהוא מבשל. זה ידבק בהתחלה. אבל זה יהיה להתיר את עצמו כאשר מוכן. בשלב זה להעביר את הבשר לצלחת ושופכים את כל אבל 2 כפות של השומן. שומר את העודף לאחר כך.
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי, כרישה ושום למחבת החמה. מבשל ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. להחזיר את הבשר למחבת, העור בצד עד הפעם, ולהוסיף על 2 כוסות של ציר עוף. רק מספיק כדי להקיף את הבשר עם הצללה החוצה. להביא את המניה לרתיחה, ולאחר מכן להעביר את המחבת לתנור שנחשף. מבשלים את הבשר על 1 שעה, ולאחר מכן להוסיף יותר מניות כדי להתאים את הרמה במחבת. המשך לבשל עד הבשר הוא מזלג מכרז, על 30 דקות יותר.
הסר את המחבת מהתנור ולתת את הבשר לקרר קצת את הנוזל.לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף בעדינות את העור, לחתוך את הבשר לפרוסות 3/8 אינץ ' עבה ולהחזיר אותו למחבת. מניחים בצד במקום חם, אבל לא לכסות את המחבת כך הבשר יישאר crisp.In מחבת נפרדת חום על 2 כפות של שומן שמורות על חום בינוני. אם צריך להיות להוסיף קצת שמן כדי לקבל את הכמות הנכונה של שומן.
מוסיפים את זרעי קימל ולזרוק, מחממים אותם עד ריחני.
מוסיפים את העלים האנדיביים ומטגנים אותם עד שהם נבולים ומתחילים להשחים.
מוסיף את הסוכר, חומץ, וקורט טוב של מלח ופלפל. המשך בישול עד הנוזל מצטמצם ועלים endive לקבל רך מאוד.
הסר מהחום והנח בצד.חותכים את לחמניות ג ' בטה לשניים, להפיץ את החרדל על החלק התחתון. למעלה עם פרוסות בטן חזיר, ואחריו endive. סגור את הכריכים ומגיש.