בטן חזיר ונזיד לימון משומר
בטן חזיר ונזיד לימון משומר דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1003 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 81 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך זנגביל, מלח, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. מתכונים דומים: בטן חזיר ונזיד לימון משומר, Frijoles con Chicharron O Garra (תבשיל שעועית עם בטן חזיר), ו מזון נוחות טהור: תבשיל קימצ'י בטן חזיר מטוגן.
הוראות
חותכים את בטן החזיר לקוביות 2 אינץ'.
מחממים סיר לחץ מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף את שומן בטן חזיר בצד למטה ולאפשר לו חום לפני היפוך מעל בראונינג הצד השני.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ואת השום ואת השום עד השחמה וריחני מאוד. זה ידבק לתחתית המחבת, אשר רצוי, אבל להיות בטוח לא לתת לו לקבל שחור.
מוסיפים את הבצלים ואת הטוגנים עד שהם שקופים ומתחילים להשחים.
מוסיפים את היין הלבן, ומביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית הסיר.
מוסיפים את מחית העגבניות, סוכר חום, רוטב סויה, פלפל מלח ולימונים משומרים.
שים את המכסה על סיר הלחץ, נעל אותו למקומו ולהגדיר את הלחץ גבוה.
בואו סיר הלחץ לבוא עד לחץ מלא (שריקה יציבה) על חום גבוה, ולאחר מכן להתאים את הטמפרטורה למטה עד התנור בקושי שומר על שריקה קבועה. מבשלים 20 דקות. אם אתה משתמש בסיר רגיל, לבשל מכוסה באופן רופף עם מכסה במשך 1 שעה.
שים את סיר הלחץ בכיור ולהפעיל מים קרים על המכסה עד הלחץ משחרר. ברגע שאתה בטוח שהלחץ השתחרר, פתח את המכסה והוסף את תפוחי האדמה.סגור את המכסה והנח על סיר הלחץ על הכיריים בחום גבוה עד שתשמע שוב משרוקית יציבה. לכוון את החום עד שהתנור בקושי שומר על משרוקית קבועה. מבשלים 10 דקות. אם אתה משתמש בסיר רגיל, רק לבשל עד שתפוחי האדמה רכים.
שים את סיר הלחץ בכיור ולהפעיל מים קרים על המכסה עד הלחץ משחרר. פתח את המכסה ומגיש, מעוטר פטרוזיליה קצוצה.