קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

בטן חזיר צלויה עם סיידר פריך

בטן חזיר צלויה עם סיידר פריך
מתכון פריך סיידר קלוי בטן חזיר יכול להיעשות בעוד כ-12 שעות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1786 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 169 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ציר עוף, 1 חומץ סיידר כף, בטן חזיר לא מסודרת, שיני שום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חרדל מייפל וסיידר בטן חזיר מטוגנת, בטן חזיר צלויה עם פירה כרובית, ו חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן).

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את כל החומרים למעט חזיר ושמן חמניות במחבת flameproof שיתאים חזיר בנוחות צלחת תבשיל הוא אידיאלי. עונה, להביא הכל לרתיחה ואז להנמיך את החום ולהחליק את החזיר למחבת. החזיר צריך להיות שקוע לחלוטין אם זה לא, למעלה עם מים. מכסים את המנה עם מכסה או אוהל הדוק של רדיד ומניחים אותו בתנור במשך 3 שעות ללא הפרעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
כאשר בשר החזיר מבושל, להשאיר אותו להתקרר מעט במלאי. קו מגש אפייה שטוח עם סרט נצמד. בזהירות להרים את החזיר לתוך המגש ולוודא שאתה להיפטר כל חתיכות של ירקות או עשבי תיבול כפי שהם בסופו של דבר לחוץ לתוך החזיר. מכסים את החזיר עם גיליון אחר של סרט נצמד לכסות עם מגש שטוח או צלחת המגש חייב להיות שטוח לחלוטין כמו כל חריצים יהיה לחוץ לתוך החזיר. לשקול את החזיר למטה עם צלחת אחרת או כמה פחיות ולהשאיר להתקרר במקרר לילה. מסננים את המיצים לתוך קנקן או סיר קטן, לכסות ולקרר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
יום 2: לפתוח את החזיר ולמקם על לוח. לקצץ את הקצוות אחיד, כך שיש לך גיליון מסודר של בשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
חותכים את הבשר ל 4 חתיכות שוות ולהניח בצד עד מוכן לבשל. הרם את כל פיסות שומן מן צלימת מיצים קצה מה יהיה עכשיו ג ' לי לתוך סיר, ואז בועה למטה על ידי כשני שלישים עד מתחיל להיות syrupy מעט.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
להוסיף עוד כמה טיפות של חומץ, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
7
מחממים את השמן במחבת גדולה עד חם, ואז להנמיך את החום.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את החזיר למחבת, העור בצד למטה להיזהר שכן יש נטייה לירוק. תרחשו את החזיר כפי שהייתם קותלי חזיר במשך 5 דקות עד שהעור הוא פריך. הפוך אותו ומבשל במשך 3-4 דקות עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים ערימה קטנה של כרוב בצד של כל צלחת ולשבת חתיכת חזיר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
מניחים כפית של מחית בצד השני של הצלחת, טפטוף על הרוטב לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור קריספ. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "