בטן חזיר צלויה עם סיידר פריך
מתכון פריך סיידר קלוי בטן חזיר יכול להיעשות בעוד כ-12 שעות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1786 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 169 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ציר עוף, 1 חומץ סיידר כף, בטן חזיר לא מסודרת, שיני שום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חרדל מייפל וסיידר בטן חזיר מטוגנת, בטן חזיר צלויה עם פירה כרובית, ו חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן).
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מניחים את כל החומרים למעט חזיר ושמן חמניות במחבת flameproof שיתאים חזיר בנוחות צלחת תבשיל הוא אידיאלי. עונה, להביא הכל לרתיחה ואז להנמיך את החום ולהחליק את החזיר למחבת. החזיר צריך להיות שקוע לחלוטין אם זה לא, למעלה עם מים. מכסים את המנה עם מכסה או אוהל הדוק של רדיד ומניחים אותו בתנור במשך 3 שעות ללא הפרעה.
כאשר בשר החזיר מבושל, להשאיר אותו להתקרר מעט במלאי. קו מגש אפייה שטוח עם סרט נצמד. בזהירות להרים את החזיר לתוך המגש ולוודא שאתה להיפטר כל חתיכות של ירקות או עשבי תיבול כפי שהם בסופו של דבר לחוץ לתוך החזיר. מכסים את החזיר עם גיליון אחר של סרט נצמד לכסות עם מגש שטוח או צלחת המגש חייב להיות שטוח לחלוטין כמו כל חריצים יהיה לחוץ לתוך החזיר. לשקול את החזיר למטה עם צלחת אחרת או כמה פחיות ולהשאיר להתקרר במקרר לילה. מסננים את המיצים לתוך קנקן או סיר קטן, לכסות ולקרר.
יום 2: לפתוח את החזיר ולמקם על לוח. לקצץ את הקצוות אחיד, כך שיש לך גיליון מסודר של בשר.
חותכים את הבשר ל 4 חתיכות שוות ולהניח בצד עד מוכן לבשל. הרם את כל פיסות שומן מן צלימת מיצים קצה מה יהיה עכשיו ג ' לי לתוך סיר, ואז בועה למטה על ידי כשני שלישים עד מתחיל להיות syrupy מעט.
להוסיף עוד כמה טיפות של חומץ, לפי הטעם.
מחממים את השמן במחבת גדולה עד חם, ואז להנמיך את החום.
מוסיפים את החזיר למחבת, העור בצד למטה להיזהר שכן יש נטייה לירוק. תרחשו את החזיר כפי שהייתם קותלי חזיר במשך 5 דקות עד שהעור הוא פריך. הפוך אותו ומבשל במשך 3-4 דקות עד השחמה.
מניחים ערימה קטנה של כרוב בצד של כל צלחת ולשבת חתיכת חזיר על גבי.
מניחים כפית של מחית בצד השני של הצלחת, טפטוף על הרוטב לשרת.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור קריספ. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "