קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

ביגולי עם בצל-רוטב אנשובי

ביגולי עם בצל-רוטב אנשובי
ביגולי עם רוטב בצל-אנשובי עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 262 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, שדה שום, פטרוזיליה עלה שטוח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אטריות חיטה עם רוטב אנשובי: ביגולי בסלסה, כריכי אנשובי עם רוטב עגבניות-בצל, ו בצל ועוגות אנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר סיר של מים מלוחים על חום בינוני גבוה ולתת לו להגיע לרתיחה איטית כפי שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת הגדולה מעל חום בינוני. לאחר החמאה נמסה, מערבבים את הבצל והשום; מתבלים עם חצי כפית מלח, ומכסים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
תן את הבצל לבשל לאט, ערבוב מדי פעם עד מרוכך היטב בצבע זהוב קל, מגודר עם חום, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את האנשובי הקצוץ ומבשלים, מערבבים עד שהאנשובי נמס בשמן החם.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוסיפים את האטריות למים ומרתיחים אותם עד שבקושי מבושלים. הגודל והסוג של אטריות שתבחרו יקבעו את זמן הבישול. שימו לב אליהם בזהירות כשאתם מסיימים את הרוטב.להעלות את החום, להוסיף את המניה, ולהביא את הרוטב לרתיחה. ואז להנמיך את החום בינוני שוב ומערבבים עד הרוטב מתעבה מעט, על 5 דקות. העונה בנדיבות עם פלפל שחור סדוק טרי וקצת מלח במידת הצורך (טעם ראשון).באמצעות מלקחיים טיפת הפסטה (עם קצת מים עדיין נצמדים) לרוטב בצל אנשובי. לזרוק את הפסטה ורוטב יחד עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
רוטב דגיםרוטב דגים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר