קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

ביגולי עם בצל-רוטב אנשובי

ביגולי עם בצל-רוטב אנשובי
ביגולי עם רוטב בצל-אנשובי עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 262 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, שדה שום, פטרוזיליה עלה שטוח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אטריות חיטה עם רוטב אנשובי: ביגולי בסלסה, כריכי אנשובי עם רוטב עגבניות-בצל, ו בצל ועוגות אנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר סיר של מים מלוחים על חום בינוני גבוה ולתת לו להגיע לרתיחה איטית כפי שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת הגדולה מעל חום בינוני. לאחר החמאה נמסה, מערבבים את הבצל והשום; מתבלים עם חצי כפית מלח, ומכסים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
תן את הבצל לבשל לאט, ערבוב מדי פעם עד מרוכך היטב בצבע זהוב קל, מגודר עם חום, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
מוסיפים את האנשובי הקצוץ ומבשלים, מערבבים עד שהאנשובי נמס בשמן החם.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים את האטריות למים ומרתיחים אותם עד שבקושי מבושלים. הגודל והסוג של אטריות שתבחרו יקבעו את זמן הבישול. שימו לב אליהם בזהירות כשאתם מסיימים את הרוטב.להעלות את החום, להוסיף את המניה, ולהביא את הרוטב לרתיחה. ואז להנמיך את החום בינוני שוב ומערבבים עד הרוטב מתעבה מעט, על 5 דקות. העונה בנדיבות עם פלפל שחור סדוק טרי וקצת מלח במידת הצורך (טעם ראשון).באמצעות מלקחיים טיפת הפסטה (עם קצת מים עדיין נצמדים) לרוטב בצל אנשובי. לזרוק את הפסטה ורוטב יחד עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
רוטב דגיםרוטב דגים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר