ביטר כתום
ביטר כתום ואינו מכיל גלוטן,, וטבעוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם זנגביל, מקלות קינמון, תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בטטות עם ביטר כתום, מרגריטה תפוז דם עם ביטר, ו אגוזים מתובלים עם ביטר כתום (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גרידה מתפוזים עם מקלף ירקות ולשים גרידה על תבנית אפייה (שמור פירות לשימוש אחר).
אופים עד יבש zest, מתחיל להתכרבל, ומתחיל חום, 20 עד 25 דקות.
שים את כל החומרים למעט סוכר 1-qt. צנצנת זכוכית ולאטום בחוזקה.
בואו לשבת במקום קריר, חשוך במשך 2 שבועות.
מסננים נוזל דרך cheesecloth לתוך 1 1/2 - ל 2-qt. צנצנת זכוכית (לשמור טעמים) ולהניח בצד. שים חומרי טעם בסיר קטן עם 2 כוסות מים. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 10 דקות. תניח בצד.
מבשלים סוכר בסיר קטן על חום בינוני-גבוה, מרימים ורועדים מחבת מדי פעם, עד הסוכר caramelizes והופך ענבר עמוק, 8 עד 10 דקות.
יוצקים קרמל לתוך נוזל במחבת (זה יהיה בועה בזעם ועלול להתקשות). במידת הצורך, להחזיר מחבת לחום בינוני לבשל, ערבוב, במשך כמה דקות עד הקרמל נמס שוב.
מניחים מחבת בקערה של מי קרח עד שהנוזל קר, כ -10 דקות.
יוצקים לתוך צנצנת עם עירוי ראשון. חותם ולתת לעמוד במקום חשוך 5 ימים.
מסננים את התערובת הסופית דרך הגבינה לתוך כוס מדידה וזורקים טעמים. מחלקים ביטרים לצנצנות קטנות ולאטום בחוזקה.
הפוך קדימה: עד 1 שנה, מקורר.
בקבוק זה: 5-in. בקבוק זכוכית שקוף, $99; save-on-crafts.com