בייגל אסיאגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Asiago בייגל. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך שמרים, חלמון ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בייגל אסיאגו, בייגל אסיאגו, ו בייגל גבינת אסיאגו ומלח כמהין.
הוראות
שלב שמרים ו 2 כוסות חם (11
מים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בסוכר, מלח, ו 5 1/2 כוסות קמח עד לחלחל.
מורחים 1/2 כוס קמח על לוח לגרד בצק על זה. ללוש בצק עד חלקה מאוד וגמיש, 10 עד 15 דקות; להוסיף יותר קמח כנדרש כדי למנוע דבק.
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות, מכסים בניילון נצמד, ומניחים לעלות במקום חם עד שכמעט הוכפל, כ -40 דקות.
כאשר הבצק כמעט עלה, להביא 3 ליטרים מים רותחים במחבת מכוסה 4-5 ליטר מעל חום גבוה.
בינתיים, ללוש בצק על לוח מקומח קלות לגרש אוויר, ולאחר מכן לחלק 12 חתיכות שוות. כדי לעצב בייגלים, ללוש כל חתיכה לכדור חלק. להחזיק את הכדור בשתי הידיים, לתקוע את האגודלים שלך דרך המרכז כדי ליצור חור. עם אגודל 1 בתוך החור, לעבוד סביב הבייגל כדי להפוך אותו חלק ועבה באופן שווה.
בייגל להגדיר על קל floured 12-על ידי 15 אינץ ' אפייה גיליונות; לתת לעמוד, מכוסה בניילון נצמד, רק עד שהם מעט נפוחים, על 10 דקות.
עם היד שלך, להחליק בייגלים בעדינות לתוך מים רותחים, הוספת 4 בכל פעם למחבת. התאם חום כדי לשמור על רתיחה עדינה ולהפוך בייגלים לעתים קרובות עד שהם מרגישים המשרד אבל עדיין מעט ספוגי, 3 עד 5 דקות. צ ' יל הנותרים בייגלים עד שאתה מוכן להרתיח אותם.
עם כפית מחוררת, מעבירים בייגלים למגבת; מנקזים בקצרה, ואז מניחים בייגלים מעט בנפרד על 2 משומנים קלות 12 - על ידי 15 אינץ ' אפייה.
במעבד מזון או עם סכין, קוצצים בגסות גבינה.
מקציפים חלמון ביצה כדי להתמזג עם 1 כף מים תערובת מברשת על בייגל. ואז לטפוח גבינה על כעכים, לחיצה בעדינות כדי להפוך את מקל הגבינה.
אופים בייגלים בתנור 375 עד להשחמה, 30 עד 35 דקות. מגניב על מדפים.