בייקון אירי וכרוב עם רוטב חרדל נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 625 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. גשו לסופר וקנו חלב, שן שום, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו בשר משומר וכרוב ברוטב חרדל אירי, בייקון אירי מסורתי, כרוב ורוטב פטרוזיליה, ו מבשלים את הספר: בייקון אירי מסורתי, כרוב ורוטב פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים בייקון בתנור הולנדי גדול; מכסים עם 8 כוסות מים. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 2 שעות, קצף ברפרוף מן הנוזל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
מים
2
הסר בייקון מחבת; לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר 1 1/4 כוסות בישול נוזלי מן פאן; מילואים בישול נוזלי רוטב חרדל. זרוק את נוזל הבישול שנותר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים תפוחי אדמה אדומים, גזר וכרוב למחבת; מכסים עם הנותרים 6 כוסות מים. מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 20 דקות או עד ירקות רכים; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה אדום
ירק
גזר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
חותכים כל רבע כרוב במחצית לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
6
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 3 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים יין וחרדל; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
בצל
יין
8
הוסף שמורות 1 1/4 כוסות בייקון בישול נוזלי וחלב. מביאים לרתיחה; לבשל 20 דקות או עד מופחת 2 כוסות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פלפל שחור ומלח.