בייקון, ביצה וגבינה סלט ביצים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון, ביצה וגבינה סלט ביצים. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 559 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך אם תרצה, לחם, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. נסו בייקון וביצה מקרוני וגבינה, לעטוף ארוחת בוקר קליפורניה (אבוקדו, ביצה, בייקון & יותר!), ו כריך סלט ביצים בריא (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצים בשכבה אחת בסיר 2 ליטר. מכסים במים קרים לפחות 1 אינץ ' מעל ביצים. כיסוי סיר; חום רותחים.
מיד להסיר מהחום; לתת לעמוד מכוסה 15 דקות (12 דקות עבור בינוני ו 18 דקות עבור אקסטרה גדול).
ניקוז. מיד מניחים ביצים במים קרים עם קוביות קרח או להפעיל מים קרים על ביצים עד מקורר לחלוטין.
כדי לקלף, בעדינות להקיש ביצה על השיש עד הקליפה כולה הוא פצפוץ דק.
רול בעדינות בין הידיים כדי לשחרר את הקליפה. החל בקצה גדול, לקלף ביצה תחת מים זורמים קרים כדי לעזור להסיר את הקליפה.
מניחים ביצים בקערה בינונית. מחית ביצים עם מחית תפוחי אדמה עד פירה שווה. מערבבים גבינה, מיונז, פפריקה, מלח ופלפל. מערבבים בבייקון.
מורחים תערובת ביצים על כל אחד 4 פרוסות לחם.(אני אוהב 12 גרגר). למעלה עם לחם שנותר.