בייקון ברביקיו כפול עטוף עוף בגריל
בייקון ברביקיו כפול עטוף עוף בגריל הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו בייקון מבושל מראש, פטרוזיליה, רוטב לסלט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: בייקון עטוף מכרזי עוף ברביקיו, קרוק-סיר בייקון עטוף עוף ברביקיו תפוח, ו כנפי עוף עטופות בבייקון ברוטב ברביקיו בורבון.
הוראות
גז חום או גריל פחם. בקערה קטנה, מערבבים יחד מרכיבים רוטב ברביקיו לבן; מכסים ומקררים עד תקופת השירות.
לעטוף כל חזה עוף עם 2 פרוסות בייקון, מותח בייקון כדי לכסות כמה שיותר של השד ככל האפשר; קצוות מאובטחים של בייקון עוף עם קיסמים.
מפזרים את שני הצדדים עם תיבול ברביקיו.
מניחים עוף על גריל מעל חום בינוני. מכסה גריל; לבשל 5 דקות.
מברשת עם 2 כפות של רוטב ברביקיו. מבשלים 5 עד 7 דקות יותר או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה ביותר נחתך (170F). הפעל עוף; מברשת עם רוטב ברביקיו שנותר.
מגישים עוף עם רוטב ברביקיו לבן.