בייקון גבינה כחולה סלט ברזל שטוח
סלט ברזל שטוח של גבינה כחולה בייקון היא מנה עיקרית המגישה 1. תמורת $32.6 למנה , מתכון זה מכסה 85% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן וקטוגני זה מכיל 5917 קלוריות , 340 גרם חלבון ו -468 גרם שומן למנה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-8 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לך ירקות סלט תינוקות, בייקון, פלפל טחון טרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. סטייק ברזל שטוח במרינדה , פיצת לחם שטוח עם תפוח אדמה מוזהב ובצל מקורמל , ומסאלה רוטי/צ'פאטי (לחם שטוח הודי מתובל) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
שפשפו את סטייקי הברזל השטוחים ברוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל; לְהַפְרִישׁ.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה אחידה ופריכה.
מוציאים את הבייקון לצינון על צלחת מרופדת בנייר סופג, תוך השארת השומן במחבת.
מחממים את שומן הבייקון על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל לעשן.
מניחים את סטייקי הברזל השטוחים בשומן החם ומבשלים עד לדרגת העשייה הרצויה, 3 עד 4 דקות לכל צד למשך בינוני. בסיום, מוציאים את הסטייקים ושומרים חמים.
מניחים את חסת האייסברג, החסה האדומה ועלי הבייבי בקערת סלט גדולה. זורקים עם רוטב הגבינה הכחולה, ואז מפזרים את הגבינה הכחולה וגבינת הצ'דר. מפוררים את הבייקון ומפזרים מעל. פורסים דק את סטייק הברזל השטוח, ומסדרים מעל הסלט.