בייקון וגבינה מתאבן נושך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייקון וגבינה מתאבן נושך. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מים, חמאה, פנקייק מלא חמאה & תערובת וופל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו בייקון עטוף נגיסות עוף {מנה עיקרית או מתאבן!}, נקניק וגבינה מתאבן נושך, ו פאי בייקון-גבינה מתאבן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 204°. גיליון עוגיות ספריי עם תרסיס בישול לא מקל.
מערבבים שמנת חמוצה ומים בקערה בינונית עד בשילוב טוב.
מוסיפים תערובת פנקייק, גבינה וחתיכות בייקון. מערבבים רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. טיפה על ידי כפיות מעוגלות על גיליון עוגיות מוכנות.
אופים 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה.
מברשת עם חמאה מומסת; מפזרים פפריקה.