קושימומחה
מוכן ב216 שעות, 30 דק.
מנות13
ציון בריאות4
מגזין

בייקון מעושן בתנור

בייקון מעושן בתנור
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מלח ריפוי, סוכר מגורען, יהלום קריסטל מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: פסטרמה מעושנת בתנור, מטבל סלמון מעושן אפוי בתנור, ו צ'אק-עין מעושן בתנור עם קרם חזרת.

הוראות

1
מערבבים את המלח הכשר, הסוכר, וריפוי מלח בקערה קטנה.לקצץ את כל קצוות לא אחידים על בטן החזיר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בטן חזירבטן חזיר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את עור הבטן בצד למטה על משטח עבודה.
3
מפזרים אותו באופן שווה עם חצי מתערובת הריפוי ולשפשף את התערובת לתוך הבשר עד שהוא נספג. הפוך את הבטן מעל ומפזרים אותו באופן שווה עם תערובת ריפוי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
תן לו לשבת עד תערובת ריפוי נספג לחות יש חרוזים על גבי, על 5 דקות.
5
מניחים את הבטן בשקית פלסטיק גדולה במיוחד (2-כדי 2-1/2 - גלון) resealable. (לחלופין, אתה יכול למקם אותו במחבת קלייה ולכסות אותו בחוזקה עם רדיד אלומיניום.) מקררים במשך 7 ימים, מרפרף את הבטן בכל יום אחר.כאשר הבטן מוכנה, להתאים מתלה חוט על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
הסר את הבטן מהתיק, לשטוף אותו מתחת למים קרים, וללטף אותו יבש מאוד עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1
תן בטן חזיר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. בינתיים, להסיר את כל המדפים מהתנור למעט אחד מסודר בעמדה הנמוכה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים את התנור ל 93°. קו החלק הפנימי של מחבת צלייה לרוחב עם רדיד, חופפים אותו במרכז המחבת על ידי 1 אינץ'. ודא כי החלק התחתון והצדדים של המחבת מכוסים לחלוטין וכי רדיד עודף משתרע על הצדדים הארוכים מעט למעלה ומעל הצדדים הקצרים של המחבת. מפזרים את שבבי העץ בשכבה זוגית על נייר הכסף בתחתית המחבת. תתאים מדף צלייה על הצ ' יפס. (מדף הצלייה צריך לשבת לפחות 1 1/2 אינץ ' מעל החלק התחתון של המחבת. אתה יכול לנסות להפוך אותו במידת הצורך. אם מתלה הקלייה שלך עדיין יושב נמוך מדי, השתמש תיל מהביל או מתלה קירור שיושב לפחות 1 1/2 אינץ ' מעל החלק התחתון של המחבת.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים את הבטן על העור בצד המתלה למעלה. להביא את הקצוות הארוכים של נייר הכסף עד להיפגש באמצע. מקפלים את רדיד למטה פעמיים crimp אותו לסגור בחוזקה, לוודא שזה לא נוגע בבטן, כך העשן יכול להסתובב סביבו. להעלות את רדיד על הצדדים כדי לפגוש את התפר העליון ואת crimp, וודא כי כל המדף והבטן מוקפים לחלוטין בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
מניחים את מחבת הקלייה על פני שני מבערים מעל חום בינוני-גבוה עד זרם יציב של עשן נשפך מתוך התפר העליון של צרור נייר, על 5 דקות. (שלב זה אינו מייצר טון של עשן, אבל עדיין ייתכן שתרצה לפתוח חלון או להדליק את המאוורר מעל הטווח שלך.)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מניחים את המחבת בתנור ועשן עד בטן החזיר מגיע 66° על מדחום מיידי לקרוא, על 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את המחבת למתלה תיל. בזהירות לפתוח את התפר העליון של נייר ולתת את הבייקון מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
לחתוך ולזרוק את העור. לעטוף את הבייקון בחוזקה בניילון נצמד ולקרר אותו לילה לפני חיתוך ובישול. זה יכול להישמר בחוזקה עטוף עד 2 שבועות במקרר או עד 3 חודשים במקפיא, אבל לפני הקפאה, הקפד לעטוף את הבייקון בניילון נצמד ולאחר מכן לסכל כדי למנוע כוויות מקפיא.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה