קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

בייקון מתוק ומלוח ואגוזים

בייקון מתוק ומלוח ואגוזים
אם יש לכם מלח כשר, ביצה לבנה, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: אגוזים מתוקים ומלוחים ואוכמניות, אגוזים מתובלים ומתובלים, ו הטוב ביותר אי פעם קלוי מסוכר אגוזים מתוקים ומלוחים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. מבשלים את הבייקון על חום בינוני במחבת גדולה עד חום פריך, 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר את הבייקון באמצעות כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
יוצקים 1/4 כוס שומן הבייקון על תבנית אפייה כבדה ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
הכה את הלבן ביצה ומלח עד רק קצף באמצעות מקצף בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף את הסוכר והכה עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיף את השקדים, אגוזי מלך ופלפל קאיין. לזרוק עד האגוזים מצופים.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
מורחים את תערובת האגוזים בשכבה אחת על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
אופים עד האגוזים הם פריך וחום, כ -35 דקות, מפנה ומערבבים את תערובת האגוז עם מרית מתכת כל 10 עד 15 דקות. מגניב במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מעבירים את תערובת האגוזים לקערה; מוסיפים את חתיכות הבייקון וזורקים כדי להתמזג. מתכון זה יכול להיות מוכן 1 יום קדימה ומאוחסן במיכל אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה