בייקון מתוק ומלוח ואגוזים
אם יש לכם מלח כשר, ביצה לבנה, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: אגוזים מתוקים ומלוחים ואוכמניות, אגוזים מתובלים ומתובלים, ו הטוב ביותר אי פעם קלוי מסוכר אגוזים מתוקים ומלוחים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. מבשלים את הבייקון על חום בינוני במחבת גדולה עד חום פריך, 8 עד 9 דקות.
הסר את הבייקון באמצעות כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
יוצקים 1/4 כוס שומן הבייקון על תבנית אפייה כבדה ומתפשטים באופן שווה.
הכה את הלבן ביצה ומלח עד רק קצף באמצעות מקצף בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף את הסוכר והכה עד רק מעורבב.
מוסיף את השקדים, אגוזי מלך ופלפל קאיין. לזרוק עד האגוזים מצופים.
מורחים את תערובת האגוזים בשכבה אחת על תבנית האפייה.
אופים עד האגוזים הם פריך וחום, כ -35 דקות, מפנה ומערבבים את תערובת האגוז עם מרית מתכת כל 10 עד 15 דקות. מגניב במשך 2 שעות.
מעבירים את תערובת האגוזים לקערה; מוסיפים את חתיכות הבייקון וזורקים כדי להתמזג. מתכון זה יכול להיות מוכן 1 יום קדימה ומאוחסן במיכל אטום במקרר.