בינג דובדבן ג'לטין עובש
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, ו 30 שלם מתכונים לרפרטואר שלך, בינג דובדבן ג'לטין עובש עשוי להיות מתכון אתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. זה מנות ראשונות יש 150 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 28 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו אגוזי פקאן, תערובת ג'לי, 1 (16.5 אונקיה) דובדבנים מגולענים של בינג ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 51%. הציון הזה די טוב. שכבות בינג דובדבן עובש, עובש ג'לטין משמש, ו עובש ג'לטין ביצה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר שלבו את מיץ הדובדבנים השמור עם הקולה. מביאים לרתיחה ומערבבים פנימה את הג ' לטין עד להמסה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הדובדבנים המרוקנים, האננס המרוקן והפקאנים הקצוצים.
יוצקים תערובת לתבנית מרוססת בתרסיס בישול טפלון, ומכניסים למקרר למשך 24 שעות לפחות לפני ההגשה.