ביס בראוני נשיק לימון
המתכון לביס של בראוני נשיקה לימון יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך תוך כשעתיים ו-4 דקות . מתכון זה מכיל 14 מנות עם 119 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -3 גרם שומן כל אחת. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך אבקת אפייה, ביצה, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 9% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: ביס בראוני נשיקת דובדבן {מסיבת בלוג כיף משפחתי של חג} , עוגיות הפתעה של בראוני נשיקת דלעת ועוגיות עוגת חתונה עם לימון .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F. מרפדים 14 כוסות מאפין בגודל 1-1/4 אינץ' עם כוסות נייר אפייה; לְהַפְרִישׁ. בסיר בינוני, מחממים ומערבבים את 1/2 כוס ה-Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס ואת 1/4 כוס החמאה על אש נמוכה מאוד עד להמסה וחלקה.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה סוכר.
מוסיפים ביצה, טורפים בכף עץ עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה וניל. בקערה קטנה מערבבים יחד קמח, 1/2 כפית גרידת לימון ואבקת האפייה.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת השוקולד; מערבבים רק עד לאיחוד. זרוק כפית מעוגלת של בלילה לכל כוס מאפינס מוכן
אופים במשך 9 עד 11 דקות או עד שקיסם עץ הננעץ במרכזי הבראוניז יוצא נקי. מצננים במחבת 5 דקות. מעבירים בזהירות בראוניז לרשת; מגניב.
לציפוי הלימון, בקערה קטנה, טורפים את 2 כפות החמאה הרכה ואת 1/4 כפית גרידת הלימון במיקסר חשמלי במהירות בינונית למשך 30 שניות.
מוסיפים אבקת סוכר ו-2 כפיות ממיץ הלימון. מקציפים עד לאיחוד. מקציפים מספיק ממיץ הלימון שנותר, כפית אחת בכל פעם, כדי ליצור ציפוי סמיך. בעזרת שקית מאפה עם קצה כוכב, מניחים ציפוי על כל בראוניז. (או כף לתוך שקית ניילון קטנה עם אטימה עצמית. לגזור את הפינה. להדביק ציפוי על כל בראוניז.) לצנן למשך 30 דקות.
לזיגוג השוקולד, בסיר קטן, שלבו את 1/3 כוס ג'ירארדלי 60% קקאו צ'יפס אפייה שוקולד מריר ו-1 כף חמאה.
מחממים ומערבבים על אש נמוכה מאוד עד להמסה וחלקה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את סירופ התירס.
מניחים להתקרר במשך 10 דקות. כף זיגוג מעל צמרות בראוניז צוננים. אם רוצים, מעלים רצועות גרידת לימון.
מניחים בטמפרטורת החדר למשך שעה אחת או עד שהזיגוג מתייצב. תהנו מיד, מקררים בכלי אטום עד 3 ימים, או מקפיאים עד 3 חודשים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "