ביס סופגנייה עם סוכר בייקון
עקיצות סופגנייה עם סוכר בייקון יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 120 מנות. עם 111 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם שוקולד אפייה, חלמון ביצה, זיגוג שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו עוגיות מייפל-בייקון, בייקון סוכר חום קרם חורי סופגנייה, ו סופגניות דלעת עם אבקת סוכר זיגוג וחורים סופגניית סוכר מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים ופתיתי תפוחי אדמה מיידיים בקערה גדולה. מערבבים עד לחלח.
מוסיפים חלמון ביצה, 1 כף שמן, סוכר ווניל; מערבבים היטב. מערבבים בהדרגה 1 1/2 תערובת פנקייק כוסות.
מפזרים משטח עבודה עם הנותרים 1 כף פנקייק לערבב. להפוך את הבצק אל משטח העבודה. ללוש בצק עד היטב מעורבב, על 1 דקה. צורה לדיסק 4 אינץ'. לעטוף בניילון נצמד ולקרר 1 שעה או לילה.
עבור ציפוי סוכר בייקון: קותלי חזיר מבושלים במעבד מזון עד בסדר גמור.
להוסיף סוכר; דופק 2 עד 3 שניות רק עד מעורבב.
לקבלת זיגוג שוקולד אופציונלי: סירופ מקום ושוקולד בקערה קטנה מיקרוגל בטוח. מיקרוגל על 30 עד 45 שניות גבוהות. מערבבים עד התערובת חלקה. מערבבים באבקת סוכר. בהדרגה להתמזג קפה עד עקביות הרצוי.
יוצקים שמן לסיר כבד גדול לעומק 1 אינץ'.
מרדדים את הבצק לעובי 1/2 אינץ ' על משטח מקומח.
חותכים את סיבובים קטנים באמצעות חותך בצק עגול 1 1/2 אינץ 'או לחתוך לריבועים 1 1/2 אינץ' באמצעות סכין חדה. עבודה בקבוצות, מטגנים בצק 30 עד 60 שניות או עד נפוח וזהוב חום מכל הצדדים.
רול ציפוי סוכר בייקון או לטבול צד אחד בזיגוג שוקולד ולאחר מכן בציפוי סוכר בייקון.