ביסקוויט פקאן דלעת
דלעת פקאן ביסקוטי דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-36 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 73 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . גשו לסופר וקנו קינמון טחון, קמח, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מדהים. נסו ביסקוויט פקאן, פקאן-ביסקוטי חמוציות, ו עוגיות פקאן-תפוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
לטאטא יחד את הקמח, סוכר לבן, סוכר חום, אבקת אפייה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט וג ' ינג ' ר בקערה גדולה עד לשלב ביסודיות.
בקערה נפרדת, להכות את הביצים עם מחית דלעת תמצית וניל; מערבבים פקאנים.
יוצקים את החומרים יבשים, ומערבבים לעשות בצק נוקשה. מחלקים את הבצק לשניים, ויוצרים כל חצי לתוך יומן באורך 10 אינץ 'ורוחב 2 אינץ'.
מניחים את יומני על גיליון אפייה מצופה קלף.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, 25 עד 30 דקות.
תן ליומנים להתקרר על תבנית האפייה במשך 5 דקות; להסיר למשטח עבודה ולפרוס את היומנים לעוגיות בודדות על 1/2 אינץ ' עבה. השתמש בסכין חדה ותנועת ניסור קלה כדי לחתוך את העוגיות.
מניחים את העוגיות בחזרה על גיליון אפייה מצופה קלף.
החזירו את העוגיות לתנור ואפו עד להשחמה קלה, כ-8 דקות; הפכו את העוגיות ואפו עד פריך, עוד 8 דקות.
בואו להתקרר על מדפים תיל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון