ביסקוויטי דלעת כוס התה של אליס
גביע התה של אליס לחמניות דלעת עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-165 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו כפות מלאות ג'ינג'ר הקרקע, חלב חמאה, סוכר חום בתקיפות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות דלעת מכוס התה של אליס, דלעת ספייס לחמניות טיפים + טריקים עבור לחמניות לחות, ו לאטה דלעת קר Kahlúan + ביסקוויטים דלעת מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 ° F. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, זנגביל וקינמון. עם ידיים נקיות, לעבוד את החמאה לתוך התערובת היבשה עד שהוא משולב היטב ויש לו את העקביות של פירורי לחם בסדר.הפוך היטב במרכז החומרים היבשים, ויוצקים את חלב החמאה, דלעת, תמצית וניל לתוך הבאר. עדיין משתמש בידיים שלך (עשיתי את זה עם מגרד מרית), לשלב את החומרים עד שכל התערובת היבשה הוא רטוב, אבל לא ללוש!להפוך את התערובת על משטח מקומח ולאסוף את הבצק יחד. בעדינות ללטף את הבצק כדי להפוך את הדיסק על 1 1/2 אינץ ' עבה.(הבצק שלי היה די רך, אז השתמשתי בערך 1/3 כוס ועשה לחמניות טיפה) באמצעות חותך ביסקוויטים 3 - או 3 1/2 אינץ', לגזור לחמניות רבות ככל שאתה יכול ולהניח אותם על גיליון אפייה nonstick. לאסוף את הבצק הנותר יחד בקלילות לחתוך יותר לחמניות - פשוט לא ללוש את הבצק יותר מדי (שוב, עקפתי את כל זה ועשה לחמניות טיפה.
אופים את הלחמניות במשך כ 12 דקות, או עד השחמה קלה.
מניחים את החמאה, סוכר חום, מיץ לימון, ומלח בסיר על חום בינוני לטאטא בעדינות עד התערובת חלקה. בדיוק כפי שהתערובת מגיעה לרתיחה קלה, מוסיפים את השמנת הכבדה ומפחיתים את החום לנמוך.
להקציף היטב במשך 2 דקות, או עד זיגוג מעובה וחלק; ואז להסיר את המחבת מן heat.To זיגוג לחמניה, להחזיק אותו בתחתית, לטבול את החלק העליון בזיגוג קרמל חם, ומניחים אותו בחזרה על תבנית האפייה. עושה 5 o 6