ביסקוויטים בטטה
ביסקוויטים בטטה יכולים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 638 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ביסקוויטים בטטה AKA איך להשתמש את שאריות בטטות, עוגיות בטטה מתוקות קלות, ו עוגיות בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים 1/2 כפית. קינמון בקערה גדולה; לחתוך חמאה עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה אפונה קטנה בצק מתפורר. להקפיא 5 דקות.
מערבבים יחד בטטות 1/2 כוס שמנת.
מוסיפים לתערובת הקמח, מערבבים רק עד שמרכיבים יבשים נרטבים.
הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות (התערובת תהיה מתפוררת); ללוש 1 דקה. לטפוח בצק למעגל עבה 3/4 אינץ'.
חותכים בצק עם מקומטת היטב 2 1/2 אינץ ' חותך עגול, rerolling שאריות לפי הצורך.
גליונות אפייה קו עם נייר קלף; קל גריז נייר עם ספריי בישול.
מניחים ביסקוויטים 2 סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה מוכנים.
מברשת צמרות של ביסקוויטים עם 2 כפות. קצפת.
מערבבים יחד סוכר מגורען ונותר 1/4 כפית. קינמון.
מפזרים כדורי בצק בתערובת סוכר.
אופים ב 450 במשך 13 עד 15 דקות או עד חום זהוב.