ביסקוויטים בטטה
ביסקוויטים בטטה יכולים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ביסקוויטים בטטה AKA איך להשתמש את שאריות בטטות, עוגיות בטטה מתוקות קלות, ו ביסקוויטים בטטה.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מערבבים בטטה וחלב בקערה קטנה; מוסיפים תערובת תפוחי אדמה לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 5 פעמים.
רול בצק לעובי 3/4 אינץ'; לחתוך עם חותך ביסקוויט 2 אינץ ' לתוך 10 ביסקוויטים.
מניחים ביסקוויטים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. לאסוף בצק שנותר.
חותכים עם חותך ביסקוויטים 2 אינץ ' ל 6 ביסקוויטים.
מניחים את הביסקוויטים על תבנית אפייה מוכנה. זרוק כל שאריות שנותרו.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מן פאן; מגניב 5 דקות על מדפים תיל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.