קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביסקוויטים גוליה

ביסקוויטים גוליה
אם יש לך מלח, חמאה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו אורז בגולה, ביסקוויטים מטורפים-ביסקוויטים טעימים כאשר עשויים מאפס, ביסקוויטים אלה הם כל כך טובים אתה תהיה משוגע עליהם, ו לובסטר אדום צ'דר ביי ביסקוויטים II-להפוך ביסקוויטים garlicky גבינה אלה בבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בחר את תבנית האפייה על ידי קביעת אם חיצוני רך או פריך רצוי. לחיצוניות רכה, בחר מחבת עוגה בגודל 8 או 9 אינץ', מחבת פיצה או מחבת חסינת תנור, שבה הביסקוויטים יתרפקו יחד בנוחות, ויצרו את הצד הרך בעת האפייה. לקבלת חיצוני פריך, בחר תבנית אפייה או תבנית אפייה אחרת שבה הביסקוויטים יכולים להיות ממוקמים רחב יותר זה מזה, המאפשר אוויר להסתובב וליצור חיצוני מצנן, מברשת את המחבת עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מזלג-לנפות או להקציף 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה, רצוי רחב יותר מאשר הוא עמוק, ולהניח בצד את שארית 1/4 כוס קמח. מקפלים בשמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
דַק-דַק-
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הפוך עמוק חלול במרכז הקמח עם גב היד שלך. מקציפים קלות את הביצים בכוס 1 של חלב החמאה, שומרים את 1/4 הכוס הנותרת ויוצקים לתוך החלול. מערבבים עם מרית גומי או כף מתכת גדולה, באמצעות משיכות מעגליות רחבות כדי למשוך במהירות את הקמח לתוך הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מערבבים רק עד החומרים היבשים הם רטובים הבצק הדביק מתחיל למשוך מן הצדדים של הקערה. אם נשאר קצת קמח בתחתית וצדדים של הקערה, מערבבים ב 1 עד 4 כפות של חלב חמאה שמורות, רק מספיק כדי לשלב את הקמח הנותר לתוך הבצק הפרוע והרטוב. אם הבצק רטוב מדי, להשתמש יותר קמח בעת עיצוב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מפזרים קלות לוח או משטח נקי אחר באמצעות חלק הקמח שמורות. להפוך את הבצק החוצה על הלוח ומפזרים את החלק העליון בקלילות עם קמח. עם ידיים מקופלות, מקפלים את הבצק לחצי, ומטפחים את הבצק לעובי 1/3 עד 1/2 אינץ', תוך שימוש בקמח נוסף רק במידת הצורך. קמח שוב במידת הצורך ומקפלים את הבצק בחצי שנייה. אם הבצק עדיין גושי, לטפוח ולקפל בפעם שלישית. לטפוח בצק החוצה לתוך 1/2 אינץ 'עגול עבה עבור ביסקוויט רגיל, 3/4 אינץ' עבה עבור ביסקוויט גבוה, ו 1 אינץ ' עבה עבור ביסקוויט ענק.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מברישים כל קמח גלוי מלמעלה. עבור כל ביסקוויט, לטבול 2 1/2 אינץ ' חותך ביסקוויט על הקמח השמור לחתוך את הביסקוויטים, מתחיל את הקצה החיצוני חיתוך קרוב מאוד זה לזה, להיזהר לא לסובב את החותך. את השאריות ניתן לשלב כדי להפוך ביסקוויטים נוספים, אם כי שאריות אלה לעשות ביסקוויטים קשים יותר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
באמצעות מרית מתכת במידת הצורך, להעביר את הביסקוויטים למחבת או תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
אופים את הביסקוויטים על המדף העליון של התנור במשך סך של 20 עד 25 דקות, בהתאם לעובי, עד חום זהוב בהיר. לאחר 10 דקות, לסובב את המחבת בתנור כך הקדמי של המחבת הוא עכשיו פנה לאחור, ולבדוק אם ישבנים בראונינג מהר מדי. אם כן, החלק עוד תבנית אפייה מתחת כדי להוסיף בידוד בראונינג מפגר. המשיכו לאפות עוד 10 עד 15 דקות עד שהביסקוויטים יהיו בצבע חום זהוב בהיר. כאשר הביסקוויטים נעשים, להסיר אותם מהתנור בעדינות לצחצח את צמרות עם חמאה. להפוך את הביסקוויטים הפוך על צלחת כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מגישים חם, בצד ימין למעלה.